Hjernen

 

Som uddannet blikkenslager er mit indblik i Wulffismen begrænset, men jeg har fulgt dit forfatterskab i en årrække.
Indrømmet - jeg forstår kun lidt af ideologien, humanismen selvfølgelig, men... fantastiske historier.
Da du skriver, at du henvender dig til fremtidens børn, og da jeg håber min 6 årige søn Oscar Bauer bliver en af dem, ville jeg blive en lykkelig "gammel mand", hvis jeg som 80 årig kunne finde et signeret eksemplar frem, når min søn sidder sammen med sine venner, og sige: "Ok, jeg er ikke filosof, men her har jeg en underskrevet bog fra en filosof".
Og hvis jeg må "stramme den", vil jeg glædes, hvis du også vil signere en bog til min datter,Linea Bauer på 11 år, som hun vil kunne overdrage til sin kommende mand.
Jeg bor i Valby, og vejen til Vinstrup er lang. Derfor vil jeg høre, hvis du vil opfylde disse ønsker,om jeg skal købe 2 bøger og sende dem til dig incl. returporto m.v., eller om jeg evt. kan købe bøgerne gennem dig, og betale alle udgifter til bøger, porto m.v.?
En trofast læser der prøver at forstå.
Allan Bauer

 


 

SVAR

 

Send mig din e-mailadresse, så snakker vi om det …