Brev fra en Dominatrix

 

Kære Erwin Neutzsky-Wulff,

Jeg har læst dig i en del år, nok mest på grund af dine erotiske skildringer, men det var nok først ”Det overnaturlige”, der virkelig vakte min nysgerrighed. Jeg burde måske forklare, at jeg er det, nogle kalder ”life-style dominatrix”, det vil sige jeg opdagede tidligt, at den seksuelle tilfredsstillelse for mig lå i dominans. Jeg har dog aldrig tillagt det nogen religiøs betydning og er i det hele taget ”fritænker”. Derimod er jeg naturligvis bekendt med ”subspace”, den tranceagtige tilstand, ”slaven” ofte kommer i. Efter at have læst din bog har jeg eksperimenteret lidt med dette og har i mange tilfælde fået bekræftet det, du siger.

Først og sidst har det dog givet mig et andet forhold til min egen rolle som dominatrix. Jeg har nok i grunden altid reageret negativt på mine slavers ønske om, at jeg skulle kontrollere alle aspekter af deres tilværelse og set spillet som en leg, der nok midlertidig fratog dem ansvaret for sig selv, men ikke ophævede det. Nu er jeg nok mere tilbøjelig til at se det som et ansvar, og at det rent faktisk kan give dem en retning i deres liv, som de måske mangler. Jeg er derfor i et par tilfælde gået over til at forlange fuldstændig lydighed, og det har givet de pågældende en mærkbar ro. Jeg skal skynde mig at sige, at jeg ingenting ved om transcendens, så jeg kan altså ikke ”indvie” nogen.

Derimod har dine overvejelser omkring (visse, vist nok de fleste) mænds psykologi hjulpet mig til at forstå, hvorfor mine metoder virker, og forbedre dem. Det har altid undret mig, at man rent faktisk kan ”tæmme” en mand fuldstændig, men hvis det hænger sammen med den måde, hans hjerne er sat sammen på, giver det naturligvis mening. Og dermed er jeg nået frem til den egentlige grund til, at jeg skriver til dig. Der er et par gange dukket en dame med en pisk op på din hjemmeside, der opfordrer til, at man skriver til hende. Nu ved jeg ikke, om det er ment som en vittighed, men jeg har indtrykket af fra Bathos, som jeg af og til køber i Fantask, da jeg er bosat i Københavnsområdet, at mange af bladets læsere har de samme behov, men måske har svært ved at tale om dem. Så hvis det er alvor med den brevkasse, vil jeg gerne prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der kommer ind. Jeg skal dog advare om, at jeg er vant til at blive behandlet med respekt og fuldstændig underkastelse!

Samtidig vil jeg bede dig om ikke at offentliggøre min e-mail-adresse. Den fejl har jeg begået engang før på et offentligt forum, og jeg modtager stadig de underligste breve!

Kærlig Hilsen

Domina Asdis

 


 

SVAR

 

Kære ASDIS!

Jeg er glad for, at du har fundet noget i forfatterskabet, du kunne bruge. Jeg skal nok sende eventuelle forespørgsler videre til dig!