Brev til Domina Asdis og Chresteria eller omvendt

 

Til Domina Asdis og Chresteria

Jeg ved ikke rigtigt hvem af jer dette er myntet på men lad det nu være. Det er måske vigtigere at pointerer en ting som man ikke høre meget om i det Neutsky-Wulffske forfatterskab nemlig hvilke forhold der gør sig gældne for den mandlige okkulte slave (forstået som den som ikke kan ligge det okkulte studie fra sig) Jeg høre selv til iblandt dem der har beskæftiget mig med, læst og konstant tænkt og gruplet over de Neutzsky-Wulffske påstande i efterhånden mere end en menneskealder uden at være kommet den reelle trancendens nærmere end en stakket ahnelse.

Jeg er ikke i tvivl om at jeg har det i mig at kunne have førstehånds oplevelser af det religiøse. (Når alt kommer til alt er den religiøse oplevelse jo ikke mere mystisk eller særegen end at utallige mennesker har haft den, så så unik er trancendens heller ikke, selvom det lige netop i dette århundrede er noget af et særsyn i det midste som en offentlig realitet.) Eller at min hjerne er skruet sammen på en sådan måde at muligheden for at trancenderer hverdagserfaringen ikke er en uoverstigelig umulighed.

I det Neutzsky-Wullffske foratterskab er der hele tiden en person som lige går ned i en kælder hvor der tilfældigvis bor en prostitueret der meget belejliget har læst Neutzsky-Wullff og derfor tænker præcis som forfatteren gerne vil have at sådan én skal tænke. I den virkelige virkelighed tænker prostituerede på huslejen og på at få kunden ud af butikken så hurtigt som muligt så hun kan få en ny. Hvis man gik til en sådan kvinde med en Neutzsky-Wullffske fordring ville hun se mistænksomt på én og skynde sig at få gelejdet én ud igen så hurdigt som muligt. Eller den type prostituerede der kunne finde på at deltage i et sådan eksperiment ville befinde sig i en prisklasse hvor den almindelige Neutzsky-Wullff læser ikke har en kinamands chance for nogen sinde at få råd til at se så meget som hendes snørrebånd.

Jeg ved det ikke, men det kan da være at Neutzsky-Wullff skriver specielt for overklassen, altså dem der lige har 200.000 kr de ikke skal bruge til andet end deres okkulte udvikling. For os andre er det så, som Chresteria antyder at den mandlige Neutzsky-Wullff læser har det med kun at forholde sig teoretisk til projektet.

Så lad os da lige høre Domina Asdis, med al respekt, hvad ville en måneds celletræning komplet med pisk, grimme og en stram diæt af kærlighed og kildevand egentlig stå i..? I Wulffs forfatterskab slagter man bare sparegrisen min ditto kunne måske knibe sig op på 10.000 kr hvis jeg forsømte et par udgifter og så er der naturligvis ikke tænkt på at jeg i samme projekt ville miste mit vidunderlige opvaskearbejde og derfår ville være tvunget til at flytte på gaden bagefter.

Okay. Trancendenc er en alvorlig ting. Man må være rede til at ofre sin pæne borgerlige tilværelse for at blive bekendt med en virkelighed der er større en den almindelige. Fair enough. Men så sidder jeg altså der under en motorvejsbro med mine papkasser og er blevet indviet og hvad så..? I en mere kultiveret kultur en vores ville man have kunne søge optagelse i et religiøst samfund, et kloster eller et religiøst broderskab af en eller anden art men man skal ikke spørge Wulff om noget sådant for så får man at vide at han udelukkende kan tilbyde en et teoretisk grundlag. Det kan man ikke sove under og det var jo for øvrigt det vi gerne skulle overskride og komme videre til det praktiske.

I ”Det overnaturlige” advokerer Wulff for hvad han kalder ”Sølvalderen” i religiøs forstand. Jeg tror personligt at sidst vi har haft en religiøs praksis i Skandinavien der tangerer noget sådan, var i Bronzealderen. Der er meget der tyder på at Bronzealdersamfundet i religionshistorisk forstand har ligget tæt op af de mellemøstlige og sydeuropæiske kulturer på samme tid. Så man skal altså lige have adressen på HUSET (Hvor man åbenbart skal have en kult der virkelig lever op til sit navn) og en adgangsbillet til samme for at have et sted at gå hen. Så kan man selvfølgelig blive bums. Der er mange muligheder for den mandlige epoptes in spe.
Så alt i alt er det måske ikke så underligt at den mandlige Wulff læser strander på det teoretiske.

Det må være nok for nu

Venlig Hilsen

Henrik Schmidt

 


 

SVAR

 

Kære Henrik!

For det første vil jeg sige at jeg ikke tror du ved hvad en lifestyle dominatrix er. Jeg er ikke prostitueret og iøvrigt tror jeg heller ikke de professionelle dominatrixer jeg kender opfatter sig selv sådan.

Jeg synes du virker meget fordomsfuld, den type du taler om kender jeg slet ikke. Hvis en professionel dominatrix ikke satte sig ind i kundens behov, ville hun hurtigt være færdig som dominatrix. Ikke destomindre tror jeg ikke det er løsningen for dig og andre som prøver at transcendere på denne måde.

Du må undskylde, men jeg synes du og mange andre af Erwins læsere lyder som nogen frygtelige klynkere. Har du tænkt på at grunden til at du ikke kan transcendere måske er den samme som til at du har et lortejob? Hvis du ikke gider vaske op, hvorfor fanden får du dig så ikke en uddannelse? Jeg tror ikke Erwin skriver specielt for nogen overklasse, men jeg har også svært ved at se hvorfor han lige skulle skrive for tabere. Du skriver at du har prøvet at transcendere i en menneskealder, og at du tror du ville kunne, hvis du fik en dominatrix.

Jeg går ud fra at du som andre normale unge mænd har en kæreste, som nok vil svinge pisken hvis det betyder så meget for dig. Måske vil hun endda få noget ud af det selv, jeg tror ihvertfald godt hun vil kunne se at du trænger til det på mere end en måde. Måske er hun ikke nogen stor præstinde, men det har jeg heller ikke indtrykket af er nødvendigt. Mine slaver har haft mange af den slags oplevelser Erwin taler om, sådan som jeg har forstået det, og jeg er blot en erfaren dominatrix, der til at begynde med heller ikke anede hvordan man holder på en pisk – øvelse gør herskerinde. Jeg står som sagt gerne til tjeneste med råd. Jeg tænkte at I måske gerne ville vide hvordan sådan noget foregår, men måske tog jeg fejl. Egentlig tror jeg slet ikke I er en skid interesseret i at transcendere, og det er derfor I sidder og venter på at den perfekte præstinde eller penge eller berømmelse dumper ned i hovedet på jer, og så kan I have ondt af jer selv så længe.

Det er den gamle sang, alle døre er lukkede! Ja gu er de det for alle dem der ikke gider at åbne dem! Så få fingeren ud eller hold op med at beklage jer, det er den røvfuld I kan få af mig og som I nok har mest brug for! Jeg fatter ærlig talt ikke at Erwin gider jer.

Hilsen

Domina Asdis