Couple of questions

 

Kære Domina Asdis. Jeg vil gerne få klargjort hvorvidt en underkastelse også kan udløse religiøse oplevelser hos kvinder, eller om det forholdsvist er forbeholdt mænd at få med pisken. Og et andet spørgsmål. Jeg er nemlig ikke sikker på jeg helt forstår hvad det er I taler om herinde. Hvor meget har seksualiteten at gøre med hele oplevelsen? Kan man lade sig dominere af en man ikke finder seksuelt attraktiv? Ville jeg i teorien kunne opnå samme oplevelse hvis jeg blev domineret af en mand, selvom jeg ikke er homoseksuel? Kan kvinder fremkalde disse oplevelser hos hinanden? Og sidste: Kan man overhovedet få hinanden til at transcendere non-seksuelt?

 


 

SVAR

 

Det er vist ikke lige hendes bord. Men jeg tror, du vil kunne finde svar på alle dine spørgsmål i DET OVERNATURLIGE og BATHOS!