George Hamilton

 

”THE POWER”, 1968, vores allesammens modermærke. Er det derfra Adam Hart stammer, eller er det (bare) a coincidence?

Hvis svaret er: ”Jamen har du ikke læst Bathos nr. 33”, så nej, de gamle numre er som vi alle ved både dyre og uopdrivelige, og jeg er helt sikkert gået glip af det meste.

Bibelen tog vel (i sig selv) ingen skade ved at blive genoptrykt, så hvorfor ikke også udvalgte passager af Bathos, når nogen nu efterlyser dem(?)

Med mange venlige hilsener & tak for et pragtfuldt forfatterskab.

 


 

SVAR

 

George Hamilton

Jo, det er et sammentræf. Pornoskuespilleren af samme navn har næppe heller læst ”opdagelserne”.

Et nummer af BATHOS er noget ganske specielt. Der er kun et vist antal eksemplarer i verden, og der bliver ikke flere af dem.

Det betyder, at DIT bliver mere værd for hver dag. I dag er det måske 200 kroner værd, om ti år måske 2.000, eller måske er det bare DIT.

Det har en historie, fra den dag, du fik det ind ad brevsprækken eller købte det af en bekendt for en ublu pris. En gang imellem bladrer du det igennem eller sætter DVD’EN på, den gamle gyserfilm eller de tosserier, forfatteren fandt på den måned, og smiler.

Det er en gammel ven og et lille stykke af et uudgrundeligt mysterium. Det er uerstatteligt – som et kærlighedsbrev eller et foto af et barn, der ikke længere er et barn.

Og sådan skal det være. Det PASSER til BATHOS.

Så ingen genoptryk. EVER!