Att. Lene Rikke

 

Kære Erwin Neutzsky-Wulff,

Jeg sidder og skriver på pressemeddelelse til Projekt fortæl region.

Kunne du ikke skrive et par linjer om dit liv.

Bedste hilsen

Lene Rikke

PS Og send mig gerne din e-mail så jeg kan skrive til dig om vores seminar på Hald

 


 

SVAR

 

Kære Lene Rikke!

Jeg er født 1949 og har skrevet professionelt siden 1971. Dermed mener jeg, at jeg har tvunget mig selv til at leve af det (hvilket er lidt lettere nu, hvor jeg får sekscifrede arbejdslegater fra Kulturministeriet – forfatternes socialhjælp).

Jeg er blevet kaldt Danmarks mest produktive i kraft af mine 40 bøger, som ofte er i nærheden af de 1.000 sider. Jeg skriver romaner og faglitteratur af den altfavnende slags – til foråret kommer MENNESKETS AFVIKLING, som er en verdenshistorie i et bind.

Min sidste, HJERNEN, blev kaldt ”et hovedværk i dansk litteratur” i Politiken og et ulæseligt makværk i Ekstra Bladet. Politisk er jeg til venstre for MARX og til højre for DJENGIS KHAN.

Taxichauffører kender mig og mener at vide, at jeg er djævledyrker. Jeg er ham, hvis navn du skal nævne, hvis der skal blive stille i lokalet.

Er det nok?

Hilsen Erwin

PS: Jeg kan ikke sende dig min e-mail-adresse, da du ikke har sendt mig din egen. PLEASE DO – WE CAN’T GO ON MEETING THIS WAY!