Vedrørende den store sommerkonkurrence

 

Hej Erwin,

LIFE ISN’T FAIR, siger man, og jeg er i den situation, at jeg både har familiære og arbejdsmæssige årsager til, at jeg ikke kan deltage i Den store sommerfest, desværre! Ikke mindst set i lyset af, at de fremmødte får flere stikord til DEN STORE SOMMERKONKURENCE, som jeg selv sidder og kæmper med.

Så jeg ville høre, om det ikke var muligt, at dine stikord blev lagt ud på din hjemmeside til fri afbenyttelse, eller tilsendt?

Måske et fromt håb, men jeg blev alligevel nødt til at spørge …

MVH

Kristian Bøge

 


 

SVAR

 

Du kan få et med det samme (det eneste). Hvorfor tror du, ”koden” er trykt på et kort, eller at skattejagten kulminerer med et besøg i VINSTRUP?

LIFE IS EXTREMELY FAIR, eftersom det bekræfter de raske (læs: dem, der gider) i Retten til Riget. Og da du nu ved, hvad du skal se efter, behøver du jo slet ikke mine stikord, men kan sikre dig byttet i morgen!

PS: FAMILIÆRE?!

Was schert mich Weib, was schert mich Kind,
Ich trage weit bessres Verlangen;
Lass sie betteln gehn, wenn sie hungrig sind –
Mein Kaiser, mein Kaiser gefangen!

HEINRICH HEINE