Neutzsky-Wulff og Faklen II

 

Jeg kan forstå, at mit referat af min samtale med Chano har startet en ny syndflod af bortforklaringer. At man insisterer på at piske denne døde hest, er beyond me.

Faklen var en gruppe mennesker, der kom til mig for at lære at transcendere, og som jeg satte i gang med at lave et politisk blad, som jeg styrede, og Rune Engelbreth Larsen redigerede. Da jeg havde fået Helena, havde jeg ikke længere nogen interesse i gruppen, men tilbød at fortsætte i Faklen.

Dette blev ikke blot afslået, men afstedkom en syndflod af hadefulde udfald i pressen og vilde (og hylegrinagtigt popokkulte) spekulationer i den Neutzsky-Wulff-sekt minus Neutzsky-Wulff, som siden opstod, hvilket naturligvis kun har haft til resultat at begrave Faklen endegyldigt. Selvfølgelig kan man ikke i længden holde en sags rette sammenhæng hemmelig, som så mange har været involveret i.

Jo mere desperate dækhistorierne bliver, jo tydeligere bliver de naturligvis også, og vi er nu nået til et punkt, hvor alle ved alt. So get a life!