If you build it they will come!

 

I uge 32 går det løs!

Indsamlingen til istandsættelsen af det gamle gymnastikhus går faktisk rigtig godt. Vi modtager løbende kuverter med venlige breve og krøllede hundredkronesedler, og støttefesten i lørdags gav også en god slat penge. Der er blevet lavet en liste til lejligheden, hvor alle donationer bliver skrevet ned + donatorens navn, som vi eventuelt kan sætte i glas og ramme, når huset står parat.

I forbindelse med festlighederne afholdt vi et møde vedrørende den mere praktiske del af istandsættelsen, der var solid opbakning, men der kan altid bruges et par ekstra hænder. Vi blev i denne forbindelse enige om at arrangere en ISTANDSÆTTELSESUGE – en uge, hvor alle, der er interesseret i at hjælpe til, bor i gymnastiksalen, hamrer, banker, pudser, fejer, vasker, borer, lapper og skurer løs.

Der bliver ikke lagt skjul på, at det bliver hårdt, beskidt, trælst og ulønnet arbejde, men vi vil kompensere for dette med bålaftener, grillpølser og kolde øl i haven. Endvidere er Erwin ved at udarbejde en liste på ca. 30 stort set uopdrivelige kult-film, hvorfra vi vil vælge én til hver fyraften. Til hver forestilling vil høre en introduktion, og vi kan eventuelt tale om filmen bagefter.

Alle interesserede kan ringe til mig (87 77 30 31), eller eventuelt projektets arkitekt og leder Søren Møller (20 88 51 68), hos hvem man også kan få uddybet de mere praktiske omstændigheder.

Så kan du:
- hamre søm i,
- vaske vinduer,
- feje stengulve,
- mure,
- tømre,
- skaffe billige, eventuelt genbrugs-materialer,
- eller bare gå til hånde med indkøb hos købmanden, tænde bål, starte grill …

så skal du være velkommen, hele ugen, et par dage, som du vil. Husk sovepose og egen forplejning. Vi starter søndag d. 8. august, og regner med, at kulturhuset står mere eller mindre færdigt søndag d. 15. august.

Hilsen Helena