Fest

 

Lørdag d. 9. oktober fejrer vi kursusstart med en fest for alle kursister. Der vil som sædvanlig være mulighed for at købe øl og vand, vin og spiritus, samt både varm og kold mad.

Hvis der er nogen out there, der har lyst til at donere lækkerier til salg i baren; en hjemmebagt sandkage, en flaske Jägermeister (i øvrigt Erwins yndlingsdrik, hvis nogen skulle være i tvivl), pølser i svøb, sandwiches eller en eller anden anden specialitet – eller normalitet – efter eget ønske, så ring til mig (87 77 30 31), så vi kan koordinere. Det ville jo være ærgerligt, hvis der kom 7 fiskefrikasséer og ingen frikadeller …

Til orientering kan jeg nævne, at vi på nuværende tidspunkt har fået knap 14.000,- ind alene på donationer (!). De frelstes navne følger til hyldest:

Flemming Vestergaard, Hobro, 110,- + en kurvfuld krydderurter
Niels Gissel, Odder (snart Vinstrup), 200,- + en flaske Fernet Branca
Kaare Kristensen, Ålborg, 200,-
Thomas Brøchner, Ålborg, 200,-
Mette Østergaard, Ålborg, 100,-
Dennis Decker, Odense, 300,-
Rasmus Palbo, Kbh., 300,-
Garagedrengene, Vinstrup, 6000,-
Støttefest 17.07.99, ca. 5000,-
(Cresteria Jakobsen, Kbh., 300,-
Tania Brogaard, Viby 300,-
Cecilia Brynskov, Åbyhøj 300,-
Camilla Brodersen, Vinstrup, 300,-
Undertegnede, 300,-)
Svend, Hobro, 3 stiger, værdi: ca.100,-
Søren Møller, Århus, brændeovn, værdi: 1500,-

Og lad i samme forbindelse mine varme tanker gå til søens fo … undskyld, den stolte håndværkertrup, der har ligget vandret nu i snart flere måneder(!) for at få kulturhuset færdigt til åbningsstart:

Søren Møller, Århus
Erik Atzen, Oz
Christian Bo Engelstoft, Kbh.
Tim Christensen, Kbh.
Brian Nocis, Århus
Henrik, Kbh.
Michael, Kbh.
Rune Hjarnø, Kbh.
Linus Mørk, Kbh.
Mikkel Janus Andersen, Kbh.
Kåre Danielsen, København
Jonas, Kbh.

For – lets face it – Christian og Kristian fra Ålborg + Chresteria og jeg selv fik sgu ikke lavet alverden …

I øvrigt arrangerer Erik Atzen ENW.DK-klistermærker, der, hvis alt går godt, og han får skrabet nok penge ind (CALL 35 35 84 14 NOW, hvis du vil hjælpe til med opklæbning eller sæt penge ind på girokontoen og mærk dem 'klistermærker'), vil være til salg/uddeling i baren.

I forbindelse med de lidt mere praktiske oplysninger angående selve kurset kan jeg nævne, at underetagens køkken, toilet og bad vil stå til rådighed. Der vil være mulighed for at overnatte i samme etages stue, samt selvfølgelig i gymnastiksalen. På første sal står der et værelse parat til hver af de børnefamilier, der måtte ønske det. Husk sovepose og liggeunderlag, notesblok, Macbeth og pengepung …

Kærlig hilsen Helena