Tillykke med de niogfyrre fra Uta og Rune

 

Kære Erwin!

Hjerteligt til lykke med din fødselsdag! Vi har en lille gave til dig og Helena, men vi venter med at give jer den, til vi ses i Århus om kort tid.

Nok er det selvfølgelig din fødselsdag, men i vores bevidsthed er I allerede en uadskillelig helhed, så selv ikke den mest beskedne gave kan være andet end til jer begge!

Vi glæder os ubeskriveligt til snart at se jer - igen, og dog for første gang. Igen, fordi I er, hvem I er og har været i alle de år, hvor vi har kendt og elsket jer, men også for første gang, fordi I endelig har fundet hinanden og er blevet Erwin & Helena, Helena & Erwin - den himmelske Kærlighed, Lykke og Skæbne, som I og kun I inkarnerer!

Kære Erwin - vid, at du, som var vores Ven og Fader, da din skæbne var hos Elsebeth, ikke mindre er vores Ven og Fader nu, hvor din skæbne er hos Helena. Vi er dine børn og vil aldrig ophøre med at være det, så længe du ikke vil fornægte os som dine.

I vore hjerter står vi dit og Helenas hjerte nærmest - sådan er det, og sådan har det vel egentlig altid været, før nogen vidste af det. For Jer er vores hjem også jeres hjem, og altid skal I her finde en åben dør!

Vi er ikke digtere som dig; ordene kan ikke udtrykke vores følelser og vores kærlighed tilnærmelsesvis så tæt og smukt, som vi ønsker det. Men skulle ord sige, hvad vore hjerter føler, kommer vi ikke tættere end dette: Når alt engang er sagt, og alt engang er sket, var, er og blev vi jeres Nærmeste!

Vi elsker dig, og vi elsker Helena!

I ubetinget kærlighed

Uta & Rune