Til Gurli

 

Jeg har modtaget følgende:

Hej Erwin.

Vi er to piger, som går i 9. klasse på Vestre Skole i Grenaa.

Vi er i vores religionstimer, i gang med en projektopgave om overnaturlige ting, hvor satanisme indgår. Da vores lærer så din artikel i Jyllands-Posten "Satanisternes guru", foreslog hun at vi kunne skrive til dig.

Hvis du har noget materiale om satanisme, som du ikke skal bruge, vil vi blive meget glade, hvis du sendte det til os.

Du kan sende det til Gurli (vores klasselærer).

Venlig hilsen

Anne Mette og Karina

Fremfor at lade en sådan chance gå fra mig til at udbrede kendskabet til min filosofi i undervisningssystemet skyndte jeg mig at svare:

kære gurli

Jo alså vi satanisder mener a de jesus sir er nåd være pjad. Vi mener osse a mænsker ska følle dærs drifder isdedtfår og vær så goe.

De mener vi er ånertrøgelse og de kåmer der ege nåd gåt uda. Anton lavej sgriver åm dæde: satan is good because he lets os be evel!

De tror vi majet på. Jaj ber te saten vær da.

Så tæner jaj non sorde vågslys og baæfder øver jaj maj forn spajled mæ og se ån ud. De er sværd nor a man har bumser.

Fårleden ble jaj endervjued a kresdeli davblad. Jaj sa a jaj hade tængt på og ta te norve og bræne non kirger a, og de ble di majet glad får.

Den næsde da sgrev Johanes ågår a jaj var majet farli å a dær var ti tusin satanisder i danmarg så a man sgu gi non pænge te nåd der heder dialosentred. Jaj syns Johanes er fling.

Får en u sidn var de kon min kamerad Egon dær veste a jaj var satanisd. Såmetidr tar jaj ud og håller fordrag åm satanisme.

De er hyleskæg. Lærene tror på ald hva jaj fårtæler dem.

Nu vel jaj slude. Hild saten! Hoguspogusfilihankat.

Mæ djævlehilsen

Ærvin Nøvtski-vulf