Sexorgie i Vinstrup

 

ADVARSEL! Dette sted på nettet indeholder meget stærke billeder af en eksplicit natur (including full frontal nudity) hvor kvinden udsættes for vold, seksuel underkastelse og fysisk lidelse. Ønsker du at fortsætte?

€ Nej, jeg er en glad, ung kristen, der mener, at hvis Gud havde ønsket, at vi skulle være nøgne, ville Han have skabt os uden tøj.

€ Nej, jeg er en vred, gammel marxist, der mener, at kærlighed er en senkapitalistisk opfindelse med det udtrykkelige formål at undertrykke kvinden og bortlede opmærksomheden fra klassekampen og fornyelse af abonnementet på Information.

€ JA, jeg er fyldt 35 år og ved mine sansers fulde brug. Ved at vælge dette menupunkt attesterer jeg under strafansvar, at jeg er bemyndiget til at se disse billeder af Kirkeministeren, Sædelighedspolitiet og min mor. Jeg forsikrer hermed, at jeg lever i et samfund, hvor ingen blander sig (ret meget) i, hvad voksne mennesker efter fælles aftale foretager sig i en seng, hvor billedpornografien er frigivet, censur ifølge grundloven aldrig kan genindføres, og ingen længere forarges af sex. Jeg er desuden klar over, at jeg ved at leve i et sådant permissivt samfund udsætter mine børn for at blive gangstere af at se »The Godfather«, syngende nonner af at se »The Sound of Music«, psykopater af at læse Neutzsky-Wulff og satanister af at læse »Peter Plys«. Jeg er endvidere indforstået med, at enw.dk fralægger sig ethvert ansvar for den uoprettelige skade, jeg eventuelt måtte pådrage mit følsomme sind ved at se disse billeder.