Links

 

Det er blevet almindeligt at fylde sin hjemmeside med links til andre hjemmesider, som så atter kan henvise tilbage til en selv, idet man samtidig gør opmærksom på sin egen uforgribelige smag. Jeg tvivler meget på, at nogen, som ikke decideret har opsøgt Neutzsky-Wulff på nettet, kan have noget særligt udbytte af ad denne vej at få ham prakket på, og jeg finder det omtrent lige så meningsløst at påtvinge andre mine private præferencer.

Jeg har derfor hidtil begrænset mig til at omtale et par enw-relaterede sider. Det sker dog af og til, at man føler, at man nærmest af vanvare er stødt på en decideret skatkiste.

En sådan er The Cabinet of Dr. Casey. Det meste er godt nok det sædvanlige fan-sludder, men vælger man Horror in Literature på menuen, og derefter Online Horror Fiction, vil man finde et veritabelt bibliotek af klassiske Horror Stories. Adressen er

drcasey.com

Skulle nogen have gjort tilsvarende opdagelser, må de meget gerne gøre mig opmærksom på det. Jeg vil så videregive det, jeg anser for at være af interesse for denne sides læsere.