Et mysterium

 

Mysterier kommer som bekendt i alle størrelser og grader af alvor. Et af de større og samtidig mere trivielle, er, hvorfor enw.dk ikke har fået post i tre måneder, og hvorfor der ikke kunne gøres noget ved det.

Selv fik jeg en mistanke, da den linde strøm af intelligente kommentarer til nærværende kulturorgan brat ophørte, men min redaktør forsikrede mig, at han ikke kunne finde nogen fejl, people just stopped calling. The bright side er naturligvis, at umuligheden af at tilmelde sig kurset det sidste fjerdingår har skaffet godt med plads(er).

Derimod ved jeg ikke rigtig, hvad jeg skal sige til de indsendere, der enten må have troet, at brevkassen var nedlagt, eller at jeg fandt deres indlæg grænseløst imbecile. Heldigvis sendte en behjertet sjæl mig et brev med postvæsnet, hvor han spurgte, om dette var tilfældet, hvorved det altså blev vitterligt, at lortet ikke har virket i et kvartal.

Men det gør det nu! forsikrer min redaktør, så if somebody's still out there, please feel free. Ja der stod de, og kejseren sagde: God Morgen!