Ole Catharsis rides again!

 

Det har altid undret mig, at så stor en del af indlæggene på enw.dk er anonyme - og når der endelig opgives navne, viser det sig, at de er falske - mindst en person har kørt en regulær hetz mod siden på denne facon. Måske er det nettets almindelige anonymitet, der smitter, en million bumsede luskefise, der fører sig frem som en krydsning mellem Clark Gable og Darth Vader.

Det er svært for mig at forestille sig, at man skulle ønske at være anonym, hvis man har rent mel i posen, rent bortset fra, at det er en smule vanskeligt at rådgive folk, når man ikke engang kender deres køn. Jeg tror godt, jeg kan love, at selv self-confessed anarkister ikke vil blive meldt til politiet.

Jeg er med andre ord lidt træt af lort fra folk, som åbenbart ikke tør stå ved et ord af, hvad de siger. Det er naturligvis først efter talrige misbrug, at jeg er blevet opmærksom på problematikken.

Så fra nu af vil den simple regel være, at breve til siden (= brevkassen) der ikke er forsynet med navn og e-mail- eller postadresse, hverken vil blive bragt eller besvaret. Dette er i øvrigt ganske i overensstemmelse med god skik i dagspressen - dog vil man (ligesom der) kunne gøre opmærksom på, at man ønsker at være anonym på siden, og dette ønske vil altid blive efterkommet.