Ole Katharsis revisited

 

I BT kunne man en overgang læse, at det var muligt at slutte en djævlepagt, hvis man ved midnat bankede på en bestemt kirke på Anholt, idet man højt sagde: ffluwyksztuenniwre, så det er måske ikke så underligt, at mange har et lidt besynderligt forhold til en vis forfatter af fremtidsromaner. Man kan så blive skuffet eller - som en yngling i Helsinge - glædeligt overrasket ved at møde en mand, der er så påfaldende mere normal end sine læsere.

Værre er det, når folk, der er mindst lige så interessante som Dyret, føler behov for at gøre ham opmærksom på dette faktum. Så nytter en almindelig julehilsen eller konstatering af fornøjelsen med at læse Hans sidste opus ikke, der kræves en imponerende mystifikation.

Så får den ellers hele armen med relativitetsteorien og AVE SATAN og lignende skizofrent sludder, som brevskriveren dog burde forudse, i løbet af øjeblikke er forvandlet til et strømlinet papirfly med kurs mod papirkurven. Andre sender mig manuskripter og familealbums, som jeg forventes at kommentere og/eller betale 56 kroner i porto for at sende tilbage, eller besynderlige souvenirs, som forlanges returneret, et halvt år efter at de gået i centralfyret.

You see, disse supplikanter er alle som en den eneste Neutzsky-Wulff-læser, hvorfor jeg må forventes at ville bruge resten af mit liv på dem - og ikke infinitesimaler af en berømt/berygtetheds junk mail. Summa summarum: Don't strain yourself, because I sure as hell won't.

Læselige indlæg til brevkassen vil som før blive besvaret, hvis de skønnes at have interesse for almenheden - der er selvfølgelig heller ikke meget grund til at spørge mig om noget, man kan slå op i Okkultisme eller Lademann. Her egner forum sig jo udmærket til at erfare af neutzsky-wulff-encyklopædisterne, "hvor det står".

Tekst-filer skal være i Word(2000)format - og det skal fandengalemig være interessant, hvis jeg skal forventes at læse mere end et A4-ark. Billeder skal være .gif - cluttering up my e-mail med mere end et par hundrede kb vil blot udløse min retfærdige harme fulgt af slette-tasten.