Forum terminatum

 

Som - ofte - nævnt skal enw.dk ikke tages for alvorligt. Dette ikke sagt med atypisk neutzsky-wulffsk beskedenhed - tværtimod.

Meningen er, at BØGERNE har en sådan substans, at alt andet nødvendigvis må være pjat i forhold hertil. Dette accepterede jeg, da jeg lavede siden, en reklame (for et kursus, ikke for forfatterskabet) der blev en smule mindre pinlig af den gavmilde selvironi.

Men der må være en grænse. Et er de uundgåelige henvendelser fra psychotics, som ingen kendte mennesker tilsyneladende undgår, men som man også ret hurtigt lærer at lade gå direkte i papirkurven, noget andet at tvangsindlægge rimelig intelligente og normale besøgende, som i al uskyldighed søger oplysninger om en udgivelse, til sådanne ravings.

Nettet synes trods alt ikke at byde på meget andet end disse megalomane fanzineredaktører, så der er masser af andre steder, man kan gå hen. Enhver kan for en symbolsk sum erhverve en hjemmeside, som ingen nogen sinde går ind på, den elektroniske losseplads. "FORUM" er hermed lukket.