Kampen mod mørkets magter fortsætter

 

Det forlyder i dag fra uofficiel kilde, at FBIs nye hovedmistænkte er den islamiske fundamentalist Nasser Kedder, som menes at opholde sig i Danmark. Dette har fået den amerikanske præsident Bushwhacker til at stille den danske regering et ultimatum.

Hvis ikke Kedder bliver udleveret inden tre dage, vil Danmark bliver udraderet. "Make no mistake!" fortsætter præsidenten.

"Vi har ingen beviser, og vi behøver heller ikke nogen. Det er et amerikansk retsprincip, at det er bedre at bombe en million uskyldige, end at en skyldig går fri!"

Det danske politi mener, at den kendte terroristleder har forladt landet, hvorfor det vil være vanskeligt at udlevere ham og således undgå et bombeangreb fra USA. Det forlyder endvidere, at USA overvejer at erstatte den fundamentalistiske socialdemokratiske regering med en ny, ledet af Pia Glistrup.

"Socialdemokraterne hader frihed!" udtaler præsidenten. Den danske udenrigsminister blev i dag dræbt, da en helikopter affyrede to missiler mod ministerbilen, men præsidenten nægter ethvert kendskab hertil.

Sandsynligvis er der tale om et angreb fra Sverige, som sidste år oprettede staten Ny-Sverige i Jylland, og for nylig af sikkerhedsmæssige grunde besatte Fyn. Det kommende angreb på Danmark menes at komme fra Finland, som stiller lufthavne til rådighed for de amerikanske styrker, hvilket har fået præsidenten til at overveje at ophæve blokaden mod finnerne.

"Vi regner med, at der vil dø adskillige tusind færre børn om året, hvis vi nu får penicillin igen," udtaler den finske sundhedsminister. Derimod blev Oslo i nat jævnet med jorden, da SAS krænkede den af FN netop vedtagne no-fly-zone.

"Yes, my boys!" udtaler den nyudnævnte generalsekretær Wi Laikum Jankis. "This aliens no can be tollerated!"

Imens forbereder Danmark sig på det kommende angreb ved at stable bænke fra Frederiksberg Have oven på hinanden. "De onde vil dø!" lover præsidenten. "Make no mistake!"