Afsløring!

 

Det er altid blevet ivrigt debatteret, hvor en vis person står partipolitisk - jeg har da også selv været i tvivl. For mig og andre med tilsvarende problemer er der nu imidlertid hjælp at hente.

JP tilbyder således et "partikompas" på www.jp.dk, hvor man efter at have besvaret en række spørgsmål kan få opklaret, hvilke partier man har noget tilfælles med, og hvor meget. For mit eget vedkommende var resultatet, at der ikke var nogen partier, jeg havde "meget" eller "lidt" tilfælles med, men derimod "en del" tilfælles med Enhedslisten.

Derimod havde jeg "intet" tilfælles med noget andet parti, idet jeg dog under denne rubrik havde mest tilfælles med SF fulgt af Socialdemokratiet (gisp) og mindst med Fremskridtspartiet (det havde jeg nu en mistanke om - jeg har aldrig været specielt fremskridtsvenlig). Kompasset være hermed føjet til listen over tidsspildende hjemmesider (hvor enw.dk altid vil være en flot nummer et). Og nej, jeg er stadig ikke interesseret i et abonnement på Jyllandsposten ...

PS: Hvis man ikke orker at svare på de mange spørgsmål, er nedenstående i ungefær samme ånd:

1. Er det overdrevent at skyde alle muslimer? (JA/NEJ)

2. Bør enbenede diabetikere undtages fra indkaldelse til arbejdslejre? (JA/NEJ)

RESULTAT:

Nej til begge: Du er Dansker med stort D. Pia er din Mand!

Nej til et af spørgsmålene: Du har en tendens til at være en smule politisk naiv. Måske skulle du bare stemme på Nyrup en gang til, dit flæb!

Ja til begge spørgsmål: Tag hjem til Cuba, dit sorte svin!