Det kan nytte!

 

Efter at have studeret valgprognoserne, er det gået op for mig, at jeg ikke længere kan nøjes med at sidde på langsiden og råbe efter spillerne, jeg må ud på banen! Jeg har til den ende startet et parti, som jeg vil opfordre alle, der frekventerer hjemmesiden, til at stemme på. Efter moden overvejelse har jeg besluttet at kalde det Fredspartiet. Jeg har desuden fotokopieret følgende opråb, som jeg har delt ud på Strøget:


HVAD VIL FREDSPARTIET?

Vi går til valg på følgende program:

1. Fred i verden.

2. En ende på fattigdom, sult og undertrykkelse.

3. Et Danmark med plads til alle danskere.

4. Et samfund, hvor alle, som gider, får en chance.

5. Et samfund, der bekymrer sig om sine borgere.

Hvis du er enig i et eller flere af disse synspunkter, beder vi om din hjælp til at gøre Danmark til et bedre sted at være. Du kommer ikke på nogen lister eller bliver opkrævet noget kontingent, alt, hvad vi beder om, er din underskrift. Er det for meget forlangt?

Du ved, du vil have det bedre bagefter, og så slipper jeg også dit ærme. På forhånd tak!


Vi har allerede fået samlet 27 underskrifter, som fordeler sig således:

7 bumser på diverse bænke
3 amerikanske turister
1 dame, som ligesom vi går ind for statsstøtte til pendulering
1 herre, som også ønsker at advare mod den forestående invasion fra Aldebaran
1 ung mand, som ligeledes anser det for vigtigt, at offentligheden får adgang til de hemmeligstemplede filer om mordet på Kennedy
3 børn (udgift: 3 Magnum Classic)
2 forretningsmænd og deres 8 nydelige kvindelige medarbejdere, der gerne ville have nogle forskellige ting legaliseret
1 dame, hvis nabo, som bestråler hende, vi lovede at skride ind over for

Men vi har også brug for din stemme. Indtil videre indgår vi i valgforbundet Enhedslisten (det er det 337. på listen, det står lige imellem Katteejerpartiet og Melanesisk Indvandrerparti). Læs også interviewet med partilederen (det er mig) i Randers Folkeblad i dag under overskriften: ALTERNATIVT PARTI VINDER BRED TILSLUTNING af Camilla Brodersen.

En uvildig valgprognose foretaget mellem mine tre nærmeste venner viser, at vi vil få omkring 66,666% af stemmerne, hvorefter jeg vil gå til dronningen og forlange statsministerposten. Det kan nytte!