Jeg mangler ord

 

Brevkassen har det sidste par dage modtaget tomme e-mails. Først formodede jeg, at det skyldtes, at nogen var lidt for hurtige på afsenderfingeren, men da det gentog sig, begyndte jeg at overveje, om det kunne skyldes en fejl på siden. Anyway, we'll be looking into it ...

Erwin.

Jeg har et par stykker.

Internettet er fyldt med vira og for tiden er trojanske heste det helt store hit. De tomme e-mails, Erwin beskriver, indeholder en lille programstump, der forsøger at åbne sig selv, når brevet modtages. Er man uheldig og kommer til at acceptere programmets anmodning, er man blevet den lykkelige ejer af en inficeret computer, der tager sig den frihed, at sprede sygdommen ved, at sende samme programstump til udvalgte personer i e-mailprogrammets adressebog.

Jeg formoder altså, at et par forkølede computere med enw.dk i adressebogen, har pådraget sig en virusinfektion. Til jer vil jeg blot sige: "God fornøjelse med formateringen."

Axel