Bogdebat

 

Hans Henrik Hansen 2002-01-12
h2vh@post6.tele.dk


Jeg har netop læst - og genlæst - Kristian Ditlev Jensens (KDJ) 'Sluk Faklen' i denne uges bogtillæg, og jeg må erkende, at det faktisk er mig en gåde, hvorfor KDJ har fået så ondt i r…. (undskyld, jeg kunne altså ikke dy mig!) over Neutzsky-Wulffs (ENW) 'Nytårsquiz' fra ugen før!
Som jeg læser ENW, er det da alene WAs omtale/anmeldelse m.v. af bogen, han 'går efter' - og altså ikke selve bogens indhold, endsige dens forfatter.
'Syret sprog', 'hullet argumentation' og 'hele syv alvorligt meningsforstyrrende fusere' kan jeg med min bedste vilje ikke få øje på..
Hvad endelig postuleret perfiditet og plathed anbelanger, forekommer det mig forresten temmelig plat, at nogle - i denne sammenhæng helt uvedkommende - 'ENW-attributter', såsom 'Faklen' og 'Satan', trækkes frem af skabet!