Sælger søges

 

Der var et halvt dusin hovedstadsantikvariater, der aftog YABASHA, og som sikkert vil være interesserede i også at forhandle INDFØRING I RUM. Det er altså så som så med salgsarbejdet, men det, vi har brug for, er en mand, der er villig til regelmæssigt at tage en tur rundt, modtage betaling for solgte eksemplarer og forny bestanden.

Det er ganske ulønnet, det er nemlig vores erfaring, at enten gider man, eller også gider man ikke, og er man bosat i København og rimelig arbejdsløs, er der tale om en hyggelig ugentlig tur på en formiddag og/eller eftermiddag. Hæftet vil formodentlig ligesom det forrige være udsolgt på en måned.

Man skulle måske tro, at forhandlerne selv kunne finde ud af at bestille, når de havde udsolgt, men det gør de meget sjældent. Det skal altså til, så hvis vi ikke finder nogen, vil vi hellere holde os til postordresalget.

Først og sidst: Det er ingen skam ikke at have tid eller gide, men det er en fandens plage, hvis nogen tager jobbet uden at passe det - it's been known. Så hvis du er i tvivl, om du kan overkomme det, skal du ikke henvende dig.

I modsat fald vil det selvfølgelig være the beginning of a beautiful friendship - dog minus julekort og selskabelighed. Derimod kan der måske falde et frieksemplar af ABATTOIR af.

PS: Vi kommer over med eksemplarer onsdag den 6. marts - så hvis du er interesseret, skal vi vide det senest tirsdag ...