I give up

 

You can't keep a good man down. Det gælder desværre også kværulanter.

Til gengæld er de forholdsvis lette at gennemskue - og så kan man jo ignorere dem. Det foreslår jeg, at vi gør med Simon Falkentorp, måske han så bliver træt af legen.

Jeg synes trods alt, det ville være ærgerligt at lukke forummet ene og alene på grund af en forvirret person, hvis letgenkendelige "indlæg" man jo endelig kan lade være med at læse. Og så får han jo også sin say, as every dog has his day - i det eneste forum, hvor han har nogen chance for at få det - og dermed chancen for at blive hørt, hvis han ellers kan overbevise nogen om, at han (tidligere Rune) er min eneste inspirationskilde, etc.

Derimod skal der jo to til at diskutere, samt et vist grundlag i virkelighedens verden. Før internettets opfindelse var det postbudet, det gik ud over.

Der var en, der i måneder ad gangen sendte mig et brev om dagen. De skiftede mellem at være smigrende, bedende, fortvivlede, rasende og endelig truende, efterhånden som det gik op for ham, at jeg ikke havde tænkt mig at besvare de initiale styrtsøer af rent nonsens.

Efter en kort pause kom der et undskyldende brev, han vidste ikke, hvad der var gået af ham, men hvis jeg lige kunne se på vedlagte "ligning" - og så begyndte det hele forfra igen, jeg var idiot, han var messias, mine bøger handlede om ham/var inspireret af ham/skrevet af ham (en anden rendte Borgen på dørene med krav om erstatning) min kone drømte om en rigtig mand (ham) han ville myrde mig, osv. osv. I modsætning til Simon skrev han ikke under pseudonym, og jeg hørte senere fra hans far, at han var blevet indlagt med diagnosen maniodepressiv psykose.

Jeg fik stadig af og til en hilsen fra afdelingen, men efterhånden tyndede det ud og stoppede til sidst helt. Måske var han ikke længere i stand til at skrive, eller måske blev han træt.

En tredje meddelte mig efter en snes breve, at nu ville han lade mig (og to andre forfattere) være i fred, og han har indtil videre holdt ord. Når det først går op for en, at manden har et problem, og man holder op med at svare, bliver han som regel træt i løbet af et år eller to.