Andelsbolig til salg

 

Andelsbolig sælges i den Gamle Skole i Vinstrup


En lys, rummelig og billig andelsbolig på 110m2 med 4 værelser, stort spisekøkken, bad, toilet, bryggers og viktualierum.
Stor frodig have, mange tilbygninger, atmosfære og udfoldelsesmuligheder for den lille familie eller parret, der ønsker plads!

Den oprindelige bestyrerbolig i den Gamle Skole i Vinstrup (ved Dalbyover mellem Randers og Hadsund) sælges. Bygningen fra 1885 er løbende renoveret, fremstår velholdt og indeholder i alt tre andelsboliger, som pt. bebos af kunstmaler Camilla Brodersen & programmør René Jensen, klassisk filolog Anne Chresteria Jakobsen, forfatter Erwin Neutzsky-Wulff & Helena Neutzsky-Wulff, arkitekt. Velfungerende andelsforening med god økonomi.
Huset ligger på en 2.500m2 fritliggende og vildtvoksende grund med 4 meter høj bøgetræshæk omkring og mange gamle frugttræer og bærbuske, en enorm plæne, adskillige kælne katte, garage, udhus, mindre staldbygning, samt charmerende, delvis istandsat og opvarmet gymnastikhus på 150m2 fra 1920 i almuestil, som kan bruges til alt lige fra kunstudstillinger og koncertsal til atelier, værksted eller familiefester.
Lejligheden, der sættes til salg, er på 110m2, fremstår velholdt, lys og hyggelig med sprossede vinduer, vandskurede murstensvægge og oprindelige fyldningsdøre overalt, og indeholder følgende:

– 3 lyse og regulære stuer en suite med fløjdøre. To vender mod vest og har faste tæpper, en vender mod øst og har trægulve.
– 1 lyst soveværelse mod vest med faste tæpper
– Lyst spisekøkken med murstensgulv + varme, bøgetræselementer og limtræsbordplade, varmtluftsovn, fire gasblus, emhætte og køleskab
– Bryggers med entréhjørne og hylder til opbevaring, vaskemaskine, tørretumbler og nedgang til mindre viktualierum
– Badeværelse med brus, toilet, smukke klinker og praktisk skabsarrangement i hvid laminat

Brutto: 4.400,- inkl. alt (el, vand og varme, forsikring og fællesbidrag)
Udbetaling: 70.000,-

Den Gamle Skole i Vinstrup
Tinghøjvej 35, 8970 Havndal
Tlf.: 87 77 30 32