Adam er hjemme

 

Efter at have modtaget ret mange mails fra en vis Katrine Andersen, og efter at have rådført mig med Axel, som mente, at der måtte være tale om den samme person, er han nu nået frem til, at det er navnet på serveren. Selvfølgelig burde det ikke undre - internettet er nu en gang en kælderforretning. Man kigger af og til ind gennem vinduerne, når man går forbi, men der er aldrig nogen kunder.

Går man ind på et af de store universiteters hjemmeside, opdager man, at ingen har besøgt den siden 1998. WorldWideWeb - jovist, hvis man dermed mener en million husmødres og skoleelevers hjemmesider med to besøgende hver.

Kontakt? Ja, til nørder, pensionister og paranoikere.

Internettet har kun een dyd, det sikrer ens totale anonymitet - hvad enten man vil eller ej. Jo, og så en til: Det tager de små firmaer ved næsen ved at bilde dem ind, at de kan sælge noget på det.

De store markerer sig ved et pænt tapet og et telefonnummer. Det er elefanternes (og især musenes) kirkegård, everything goes there to die.

De bedste sites er produceret (en weekend og derefter glemt) af en dedikeret privatmand, som har hældt sin tegneserie/pornosamling ud på nettet. Et godt eksempel er passioner.dk. Så

HVIS DU IKKE HAR ANDET AT TAGE DIG TIL

internettets LASCIATE OGNI SPERANZA VOI CH'ENTRATE! Men hvis du drømmer om berømmelse, så dupliker en digtsamling i ti eksemplarer!

All the lonely people,
where do they all come from?
All the lonely people,
where do they all belong?

Så man må tilgive min overvurdering af dette baggårdsforetagende. Fra nu af vil alle breve fra Katrine blive samvittighedsfuldt læst ...