Et nyt Forum

 

Det lader til, at FORUM nu er endelig er gået helt dødt (ingen indlæg i ti dage). I betragtning af de hidtidige indlæg kan det ikke siges at være noget stort tab, men her er et forslag: Der er nu godt og vel et halvt hundrede mennesker i dette land, der gennemgår en toårig uddannelse, som nok kommer så tæt på indvielse, som det er menneskeligt muligt uden en personlig mystagog. Hvad, om these happy few gjorde forummet til deres?

Man kunne jo starte med at præsentere sig og sit hidtidige udbytte samt lufte eventuelle problemer, som måske andre kunne hjælpe til med. Jeg har på fornemmelsen, at der er en del, der sidder og spekulerer over, om de kan stå distancen, og måske i lige så høj grad, om de andre er lige så meget all at sea.

Ganske givet har man forskellige forudsætninger. En kunne så hjælpe til med at forstå filosofien, en anden fysikken, og atter andre neurologi, mytologi, den hellenistiske og semitiske tradition, osv.

Hvis der skal være nogen som helst fordel ved det, jeg har kaldt den elektroniske losseplads, må det vel være at fungere som værtshuset, hvor man mødes efter forelæsningen og udveksler notater. Eller har ALLE forstået ALT? I must be one hell of a teacher ...