11. december 3

 

Der er et yndigt land - ja, sådan sang vi i skolen. Desværre er det jo også ligesom i skolen - der er altid nogen, der skal ødelægge det for os andre.

Danmark er et frit land, med muligheder for alle - men selvfølgelig ikke for dem, der ikke vil røre en finger for at få det lidt bedre. De vil have magt til at tage det fra dem, der har arbejdet for det, ærligt og redeligt - og så duer det jo ikke, at Danmark er et demokrati, vel?

Nu er vi jo ikke så nemme at narre her til lands - vi har det med at kigge folk ud. Danskerne har en stærk forsvarsvilje imod alt, hvad der er fremmed for den danske ånd, alt fordækt og fanatisk - og så kæmper vi med åben pande!

Så længe vi kan bevare den forsvarsvilje, går det nok. Det ved de folk, der kommer udefra og vil omstyrte det danske demokrati, naturligvis godt.

Og hertil er midlerne mange: Narko, porno - eller bare almindelig blødsødenhed over for forbrydere og folk, der ikke har noget at gøre i vores land. Vi er jo kendt for at være tolerante - for tolerante somme tider.

Så ligner det næsten ligegladhed. Selvfølgelig har vi også gode folk, ansvarlige politikere, der ved, hvad der skal gøres - hvis de ellers kunne få lov til at bruge det mandat, vi har givet dem, for alle vatnisserne, som er så fandens bange for, at de intellektuelle ikke skal synes, de er politisk korrekte.

Så er det en mand af folket, vi har brug for. Ikke en ordgyder og taburetklæber, men som kan få arbejdet gjort.

Somme tider kan det virke, som om sådan en mand er temmelig langt væk. Og somme tider kan han pludselig være der, og så skal han bakkes op!

Det er derfor, vi opfordrer alle, som elsker deres land, til at møde op her på stedet den 11. december! Ingen kan undværes.

Hvis du ikke svigter Ham, svigter Han heller ikke dig. Vi ses!