Hvad vi alle inderst inde ønsker ...

 

Sindssyge diktatorer er som bekendt lumske. Så er det godt, den fri verden har årvågne ledere som præsident Bush.

Saddam Hussein kan måske føre sine egne hjernevaskede undersåtter bag lyset, men os narrer han ikke et øjeblik. Ved at gå ind på alle FNs krav er han klart ude på at undgå en krig. En fred på nuværende tidspunkt vil fuldstændig underminere den amerikanske økonomi, og det ved han.

Selvfølgelig må man spørge sig selv, hvorfor man ikke allerede afsatte galningen (Saddam) under den sidste krig, dengang man havde chancen. Hvis Irak, Iran, Afghanistan og andre lande, der ved at huse terrorister har fortabt retten til at blive behandlet som ansvarlige, suveræne stater, i dag havde været amerikanske protektorater, kunne mange tragedier have været undgået.

Hvorfor stoppe med EU, når nu USA rent faktisk er leveringsdygtig, ikke blot med den nødvendige militære magt til at sikre verdensfreden, men også en karismatisk leder, der ville være selvskreven som præsident for Verdens Forenede Stater? Måske er det på tide, at vi indser, at FN er lige så forældet som den danske grundlov, helst inden muhamedanerne har sprængt os alle sammen i luften. For de er jo ikke rigtig kloge ...