Black friday

 

I dag er det fredag den trettende - og noget tyder på, at det bliver en gyser. Der er i hvert fald fra begge sider lagt op til et drabeligt bråvallaslag om Københavns gader.

Er det så ikke bare ligegyldige bølleoptøjer? Før man dømmer dem for hårdt, skulle man måske prøve at læse sin avis (lige meget hvilken) og spørge sig selv, om den enige nation nu også er helt tilforladelig, og hvis ikke, hvordan man så bryder illusionen for vore prominente gæster, hvis opfattelse af Danmark er cykelpiger og Tivoli.

Skulle man få lyst til at se noget andet end Per Stig Møller omgivet af smilende udvekslingsstudenter, er MODKRAFT.dk i hvert fald et godt bud. Her finder man også en elektronisk udgave af MOSKITO, det dagblad, der fire dage repræsenterer alternativet til resten af pressen - medmindre du bor i København, i hvilket tilfælde du nok allerede har fået det stukket i hånden.

Af økonomiske grunde har man måttet begrænse sig til 16 sider, hvorfor det må anses for tilgiveligt, at min artikel i det første nummer (i dag torsdag) er blevet noget forkortet - interesserede kan læse den i fuld længde her på siden under NYHEDER og den kryptiske titel IS THY UNION HERE? (What play?)

Enden på sagen, når alt er hørt, er naturligvis: Følg med i LAWMAN. (Thi det bør hvert menneske gøre.)

Til februar sender vi ham til Irak som enw.dk's udsendte medarbejder, så vi kan få the straight dope også derovrefra. Vi er fandeme så progressive her på siden, at det får ægypterne til at tage sig helt middelalderlige ud!