ENW indlæg

 

Vil man bevare freden i verden, er krig ofte den eneste løsning, det ved vi. Derimod har det sikkert undret mange, at begivenhederne den 11. september 2001 har fået præsident Bush til at forberede en krig mod Irak. Hvorfor ikke Portugal?

Det træffer sig imidlertid således, at jeg i min besiddelse har klare og uimodsigelige beviser for Iraks indblanding. Det drejer sig om min nabo, hvis navn jeg dog kun kan afsløre over for rette vedkommende.

1. Han er jordaner, med andre ord fra et land, der geografisk er tæt knyttet til Irak. 2. Han har en dom for biltyveri, med andre ord kapring af et samfærdselsmiddel. 3. Han har flere gange (til mig) udtalt sig nedsættende om Saddam Hussein - man spørger sig selv, hvad sådan en afledningsmanøvre skal til, hvis manden har rent mel i posen? 4. Han var ganske givet ikke hjemme den 11. september. 5. Fru Møller (inde ved siden af) siger, hun er bange for ham.

Jeg har naturligvis straks kontaktet den amerikanske ambassade, og de siger, det er det bedste spor, de har fået hidtil. Så hvis nogen stadig skulle være i tvivl om, hvad det er for hemmelige oplysninger, USA holder tilbage, og hvad det er for meddelere, hvis identitet man af hensyn til deres sikkerhed holder hemmelig, kan jeg altså allerede nu løfte sløret.

Det er Mig.