Hvorfor hvorfor dit om brevkassen

 

Vi er vist igen inde i en bølge af

Besvarer du alle spørgsmål?

Hvorfor besvarer du ikke alle spørgsmål?

Hvilke spørgsmål besvarer du?

Hvorfor besvarer du ikke MIT (ekstremt intelligente) spørgsmål?

og så den stedsegrønne:

Laver du selv spørgsmålene? (som jeg ikke har tænkt mig at svare på)

Nu er jeg ikke en specielt principfast person, hvorfor mange faktorer som regel spiller ind, ikke mindst tid - med andre ord, hvis jeg er (for) forkølet - eller ugidelig - (til at skrive noget RIGTIGT) så kommer der en del på hjemmesiden. Ofte er det mere fristende at svare på et dumt spørgsmål (chance til at tvære nogen ud) end et mere intelligent (hvor jeg i stedet fortæller mig selv, at det har jeg nok svaret på et eller andet sted).

I dag var der f. eks. en, der syntes, det var "underligt", at jeg ikke svarede på, om hans lærer ikke var fascist, siden han gav ham dårlige karakterer. I det hele taget sorterer jeg generelt "love your work"- og "synes du ikke også det er frygteligt at"-breve fra.

Jeg mener: Hvad helvede skal jeg svare andet end Tak og Jo? dermed ikke være sagt, at jeg ikke sætter pris på fedterøve. Men - and it's a bitch - de små dumme breve, som man kan svare på med den flotte (og korte) bemærkning med en stor effekt (man ser i ånden røgen komme ud af ørerne) er ofte de mest fristende.

Endelig - I've said it before - skal man nok ikke tage noget, der står på enw.dk, særlig alvorligt. For mig er enw.dk et alternativ til at spille computer-spil, og det er nok fornuftigst, hvis mine stakkels ofre ser på det på samme måde.

Jeg ved godt, der er dem, der tror, de ændrer verden med læserbreve og underskriftindsamlinger, eller at internettet vil gøre dem berømte. Hvis man går ind på enw.dk med de forudsætninger, kan man godt tro, at det er en eller anden form for prædikestol.

Kære børn, tænk på, at de fleste tolvårige ville kunne lave en smartere hjemmeside end den her - og gør det - enw.dk ligner mest af alt et gruppearbejde i syvende klasse! Den er i bogstaveligste forstand kun til at grine ad (i bedste fald med) og hvis man tager sådan noget alvorligt, er det bare ærgerligt. Dette gælder I SÆRDELESHED brevkassen ...