Eskapisme 3

 

Hurra! enw.dk har fået en kollega, sparring-partner og prügelknabe. So without further ado: Jeg synes, det er beundringsværdigt, at Jesper Fontain gider samle så meget materiale af og om min person (det er selvfølgelig mest af nyere dato - gudskelov).

Jeg vil således ikke udelukke, at nogen måske vil finde det morsomt at stifte bekendtskab med mine (efterhånden talrige) indlæg i Information, o. l. ud over den dag, hvor de blev bragt. Men der må også være grænser.

Ikke ret meget kan være mere ligegyldigt end de i bedste fald vandede, i værste direkte tåbelige reklamefremstød for mine værker, der er sammenklistret med en fireårigs deksteritet af, hvad jeg kunne finde på nettet i løbet af fem minutter, og som da også, når jeg husker at gøre Axel opmærksom på det, bliver fjernet fra siden, umiddelbart efter at de har opfyldt deres (tvivlsomme) formål. For at jeg nu ikke skal være nødt til at gå over til affaldssortering, hvis jeg ikke dagen efter skal finde huskesedlen til købmanden på eskapisme.dk, vil jeg hermed give manden et råd, som jeg håber, andre ivrige og taknemmelige brugere af hans side vil sekundere: It's just too much, Jesper!

For eksempel vil man kunne finde en artikel med overskriften Lawman og det uhyre interessante indhold: "På onsdag." Her er virkelig noget for fremtidens litteraturforskere at sætte tænderne i!

Ikke blot kommer Oberst Dyhre således på siden, når han skriver på enw.dk, han kommer der også, når han ikke skriver (to afmeldinger). Hvis man endelig skal opstille sådan en række - ellers nydelige - skarnkasser, tror jeg, det vil være klogt, at der i det mindste af og til er noget brugbart i dem.

Således tæller jeg 36 menupunkter med biografiske oplysninger om Lawman - f. eks. en meddelelse om, at serien holder pause - hvor sangen om Lawman (der da er meget sjov) skjuler sig som "11. december 4". Skal vi vædde på, at der ikke er mange, der når frem til den?

Som det er nu, vil den interesserede surfer åbne 100 filer med luftsteg og vindfrikadeller og beslutte, at han har spildt sin tid, eller eventuelt konkludere, at der ikke er tale om spændende udklip, men relikvier samlet af en eller anden mystisk enw-kult. Og det er bare ærgerligt, for jeg tror virkelig, der ville være interesse og måske ligefrem behov for et sted, hvor man kunne finde i det mindste de bedre af de artikler og noveller, forfatteren skrev for tyve år siden og derefter lykkeligt glemte alt om. But this - this is ridiculous ...