Ny tegner på Lawman

 

Mange læsere har udtrykt deres beklagelse over Lawmans utidige bortgang, hvilket har fået mig til at føle, at min aflivelse af figuren måske var en smule præmatur. Jørgens bidrag var trods alt begrænset til at tegne, hvad jeg beskrev for ham – det eneste visuelle gag, han nogen sinde leverede, var en stavefejl, som jeg senere fik at vide, var utilsigtet.

Hvor meget den dramatiske opbygning af også den enkelte stribe (som forfatteren står for) rent faktisk betyder, fremgår måske tydeligst af OVERDANMARK, som vel er det mest pinligt amatøragtige og umorsomme, man har set herhjemme i meget lang tid – hvilket desværre ikke siger så lidt. I al beskedenhed repræsenterer LAWMAN den eneste egentlige politiske satire, som ikke skamløst smigrer magthaverne, og en enkelt overløber er da heller ikke grund til betingelsesløs overgivelse.

Det korte af det lange er altså, at LAWMAN søger en ny illustrator. Eventuelle ansøgere til stillingen (som indtil videre er ganske ulønnet for såvel forfatter som tegner) kan forsøge sig med den næste stribe, som følger herunder, og sende mig resultatet af deres anstrengelser på helena@lupa.dk.

STRIP 108

PANEL 1

EN ALMINDELIG DAG I BANKEN PÅ NYTORV.

Sic.

PANEL 2

EN GANSKE ALMINDELIG KUNDE KOMMER IND – ELLER?!!

Kaptajn Anarko med ganske-almindelig-kunde-maske og mappe.

PANEL 3

USET ÅBNER DEN MYSTISKE PERSON SIN MAPPE.

Sic.

PANEL 4

Der kommer en miniature-vindmølle op af mappen.

!!!