Registrering på Forum

 

Forum har nu været oppe siden midt i august og medlemmerne er strømmet til, skønt de ikke længere skriver så flittigt som tidligere.

Enkelte nye medlemmer har oplevet, at de ikke kan oprette en ny bruger. Problemet viser sig ved, at siden ”policy.asp” loades, hver gang man trykker på ”Register”. Problemet skyldes den enkelte computers opsætning. Således kan en firewall (Norton, Zone Alarm, Windows XP Personal Firewall, osv.) forårsage dette problem. Ligeledes vil et højt sikkerhedsniveau i Internet Explorers indstillinger medføre samme problem.

Problemet løses ved, at rette indstillingerne i programmerne på maskinen. Naturligvis kan jeg ikke her give en brugsanvisning, da det er en uendelig opgave at gennemgå indstillingerne i alle de programmer, der kan forårsage en sådan fejl.

De mindre teknisk mindede kan løse problemet på en anden måde. Enten kan de finde en anden maskine til registrering og efterfølgende logge på deres egen maskine, eller de kan sende en mail til undertegnede med det ønskede brugernavn og password.

Mails med brugernavn/password sendes til admin@enw.dk

Venlig hilsen
Axel