Bathos 6

 

er nu ude – denne gang på 80 sider, men stadig til den latterlige pris af 50 kroner! Latterligt LAVE. Som sædvanlig er bladet fuldt af kæmpeøgler, mumier, robotter, rumskibe, spøgelser og zombier.

Ifølge et amerikansk filmtidsskrift skulle det også indeholde ”half-naked women in bondage gear”. Vi vil meget gerne mane disse rygter i jorden og opfordrer derfor alle anstændige personer til at købe bladet og konstatere, hvor fuldstændig grundløse de er.

BATHOS er bladet, man trygt kan give en psykiatrisk patient i hånden. Det vil kun i sjældne tilfælde forværre hans tilstand, nemlig i sådanne, hvor den kan forværres.

Så køb BATHOS 6 og læs om Noras masochistiske fantasier i ”Et Dukkehjem”, præsident Bush og Hitler Jugend, Steven Spielbergs spekulationsfilm (bl. a. ”Ilses Liste”) og meget mere! Kan som sædvanlig rekvireres i FANTASK i København og THURS ANTIKVARIAT i Århus eller ved at sende 5o kroner til NEUTZSKY-WULFF, TINGHØJVEJ 35, 8970 HAVNDAL. Så hvis dine fobier og seksuelle afvigelser er blevet lidt rustne, er hjælpen nær …