Erwinindlæg

 

Lad mig for det første advare imod, at nogen læser dette indlæg. Og lad mig så for det andet sige, at jeg ikke er politisk naiv - langtfra. Jeg ved alt om det militært industrielle kompleks og CIA. Ikke desto mindre har jeg måttet sande, at mine forestillinger om, hvad diverse agenturer kan koge sammen, har været vildt underdrevne.

Det begyndte med en af de sædvanlige diskussioner om græsklædte høje og magiske kugler, og om en vis præsident virkelig var blevet offer for en enlig galning. Nå, jeg har også set JFK og følte mig særdeles underholdt. Det var, da der begyndte at dukke højtopsatte personer med navne som X og Y op i parker for sådan ligesom at knytte et par løse ender, at jeg fik mine tvivl. Hvor naiv kan man være?

Men en af deltagerne i diskussionen begyndte at tale om en bog, han havde læst, SECRET LIAISON af John Salat. Her var der pludselig ikke tale om en mystisk anonym person, men om en astrofysiker, der efter i nogle år at have lavet hjemmesider til pornomodeller blev headhuntet af NASA. Efter at have opnået en sikkerhedsstatus på 127 (det er 3 over præsidenten) blev han indviet i forhold, som han følte, offentligheden burde informeres om, hvorfor han skrev sin bog. Og så gik det, som det så ofte gør, folk, der blot har set et glimt af noget, de ikke burde have set, dør som fluer, mens forfattere til bestsellere, der røber det hele, har en rent ud utrolig overlevelsesevne. Det lykkedes dog de sammensvorne at fjerne ethvert spor af, at Salat nogen sinde havde studeret astrofysik eller noget som helst andet, ligesom man fabrikerede beviser for, at han engang skulle have solgt pyramider imod jordstråling. Hvilket jo må få ethvert tænkende menneske til at spørge sig selv, hvorfor det er så vigtigt for nogen at bringe denne mand i miskredit!

Jeg læste bogen, og pludselig forstod jeg det hele. Det viser sig nemlig, at Kennedy, hans elskerinde Marilyn Monroe og hans bror Bobby samt Martin Luther King i efteråret 1963 blev kontaktet af John Lennon, der fortalte dem, at han havde haft en drøm om, at Elvis snart ville dø og genopstå for at indvarsle en ny orden, hvor menneskene skulle leve i fred med hinanden og de rumvæsner, der i sin tid have givet dem de ti bud. Det var derfor, frimurerne, som havde planer om at hjernevaske menneskeheden, var nødt til at eliminere alle, som havde fået nys om denne plan (undtagen - heldigvis - John Salat). Jeg skal da ærligt indrømme, at det hele umiddelbart forekom mig lidt underligt.

Men så lagde jeg mærke til en mand på Rådhuspladsen, som lignede den person, der havde stået bag mig i køen i boghandelen, en hel del. Tænk på, hvor ofte dette sker, uden at vi tænker nærmere over det. Jeg mener, hvordan kan vi være så sikre på, at regeringen ikke har klonet mennesker i årevis? Siden da har jeg set flere af dem, alle sammen tykke og skaldede, og de fleste i jakkesæt.

De kan kendes ved, at de kører rundt i biler, uden at det fremgår, at de skal nogen steder hen. I sidste uge modtog jeg en opringning klokken elleve om aftenen - "galt nummer". På mit arbejde er der hele tiden nogen, der holder øje med mig, selv om jeg sidder med en avis over hovedet. I går var jeg ved at blive kørt over af en cyklist.

Jeg har skrevet til John Salat, som har reserveret et helt kapitel til mig i sin næste bog, UFOS OVER SCANDINAVIA. Det lader til, at de sammensvorne især er aktive i Danmark. Så lad være med at vende dig om. Fold bare stille og roligt avisen sammen og anbring den i den nærmeste papirkurv!

Prøv at fløjte imens. Måske vil de lade sig narre. Eller måske ved de nu, at du ved. Jeg advarede dig jo, ikke?