Bathos 8

 

udkommer fredag den 30. januar, er på 68 sider, og vil som sædvanlig være at erhverve i

FANTASK i København

og

THURS ANTIKVARIAT i Århus

ELLER ved at sende 5o kroner til

Helena Neutzsky-Wulff,
Tinghøjvej 35,
8970 Havndal

Yes my boys - we're

STILL GOING

- strong or otherwise. Salgstallene stiger - men det kunne jo også være morsomt med lidt feed-back. 2004 vil meget naturligt stå i DET OVERNATURLIGEs tegn, og det har vi taget lidt højde for i dette nummer.

Der er således både en indholdsfortegnelse over bemeldte værk og en liste over værker, som det måske kunne være snedigt at stifte bekendtskab med, mens vi venter på Juleaften. Og som en særlig service for læsere af BATHOS indeholder dette nummer EN FULD HALV PROMILLE af det færdige værk!

Derudover vil man finde artikler om Religion, Frihed og Kulturkløft. Vi har også et par gæsteskribenter denne gang, professionelle menneskelige hun- og hantrænere giver gode råd til de læsere, der for nylig måtte have anskaffet et eksemplar af dette dyr - vi regner med i senere numre at følge op med heste og hamstere!

Endelig har en person ved navn Aman skrevet et aldeles rædselsfuldt digt (nice illustrations, though). Vi afslutter endvidere som lovet (om end et nummer forsinket) vores gennemgang af serien ONE STEP BEYOND, og for et syns skyld er der også lige et par filmanmeldelser.

Godt nytår! Life's a farce - so may the farce be with you!

BEMÆRK VENLIGST: BATHOS REPRÆSENTERER EN HUMANITÆR ORGANISATION OG ER IKKE ASSOCIERET MED GRUPPER INVOLVERET I KØNSDISKRIMINATION, ALTERNATIV LIVSSTIL, SEKSUELLE AFVIGELSER, HJERNEVASK ELLER HVID SLAVEHANDEL.