Tirsdag den 8. juni

 

udkommer DET OVERNATURLIGE! I den anledning er BATHOS nummer 14 på 80 sider, men stadig til den latterlige pris af 50 kroner (latterligt LAVE, Buster!) Dette skulle gøre det muligt for læseren at få svar på brændende spørgsmål som: Hvorfor er der ikke en pige i bur på forsiden af bogen (stupid question)?

Hvem er de to damer, der rent faktisk er på forsiden (even dumber)? Hvordan undgår jeg dæmoner i min suppe - jeg er kristen (på samme måde som du undgår gener i dine tomater)?

Hvorfor kan kabbalister ikke lide akademikere? Hvordan får jeg en succubus (detaljeret brugsanvisning - no kiddin' - don't miss!)?

Hvordan får jeg en incubus (også kaldet INFERNO - lidt sværere, kun for piger)? PLUS: Killers from Space, The Sin Eater (best movie in 20 years) Voldsom Dansk Kritik af USA (læs vores alleged statsministers alleged tale) samt masser af - you'll never guess!

BATHOS 14 udkommer ONSDAG DEN 2. JUNI - en uge senere har du jo ikke tid til at læse det - og kan som sædvanlig fås i

FANTASK, København

og

THURS ANTIKVARIAT, Århus

eller ved at indsætte 50 kroner på Helenas konto

4710 3120196510

Husk porto, som denne gang på grund af bladets øgede vægt beløber sig til tolv en halv (det bliver - æh - kroner 62,50 ligeud). På grund af den stærkt stigende efterspørgsel er oplaget fra og med dette nummer sat kraftigt i vejret, men da vi ALDRIG MERE TRYKKER OP (scout's honour!) skal man måske ikke vente alt for længe.

Vi plejer at have udsolgt inden for den første uge (that's the way - aha aha - we LIKE it!) Som tidligere nævnt sigter vi på et fremtidigt parløb mellem DET OVERNATURLIGE (don't worry - det er en kompakt sag solidt indbundet i stift bind, som gerne skulle holde til det første århundredes gennemlæsninger) og BATHOS.