M søger ligesindede

 

Kære Erwin,

jeg læser med ret stor interesse de to indlæg der har været fra henholdsvis "Jette" og "En underdanig student - otk-manden@sol.dk". Vandring af "den smalle sti" er et ensomt tarv især i vores tid, hvis det da ikke altid har været det. Derfor søger jeg også kontakt til andre mennesker som gerne som jeg selv har arbejdet mange år på at trænge "ind" i Malkuth, begrænse pre frontallappens virke. Personer som søger eller har opnået nogen færdigheder eller erfaringer i udvidelse af det "kognitive lag" hvis jeg må kalde det det. Jeg vil hermed gerne bede dig om at videregive min mailadresse til andre interesserede, da jeg tror erfaringsudveksling blandt ligesindede og stræbende kun vil være ganske givtigt for implicerede. På forhånd hjertelig tak for hjælpen.

De bedste ønsker

Michael Langholm-Pedersen
Jegstrupvænget 375
dk-8310 Tranbjerg
mail: michael93418@yahoo.dk