RAPPORT OM ’PROBLEMER I FORBINDELSE MED UDGIVELSEN AF ”ARBEJDET MED ’TIDEN GÅR’”’

 

Det er fra forskellig side blevet gjort gældende, at BATHOS ikke er noget rigtigt FANZINE, og efter at have stiftet bekendtskab med forskellige af genrens koryfæers hjemmesider, er det gået op for mig, at der måske er noget om snakken. Jeg har derfor alvorligt overvejet at lægge bladets stil om.

Foreløbig er jeg næsten færdig med TIDEN GÅR. Her følger en lille smagsprøve.

Rapport

Det er mandag. Solen skinner fra en skyfri himmel. Jeg sætter mig til min PC, jeg er træt efter i går, hvor jeg så tre film, men der er ingen vej uden om. BATHOS skal ud. Jeg sukker og går i gang. Lidt efter ringer min telefon. Det er en sælger, der vil have mig til at abonnere på en avis. Det tager mig fem kostbare minutter at slippe af med ham. Nu har jeg fuldstændig tabt tråden og må begynde forfra. Lidt efter skal jeg på toilettet – det skal jeg tit, når jeg har spist. Alligevel sidder jeg flere minutter, uden at der sker noget. Bagefter konstaterer jeg, at toiletrullen næsten er opbrugt, og at der ikke er flere i skabet. Noterer, at der skal købes en ny pakke. Jeg vender tilbage til min PC. Sidder lidt og ser på det, jeg har skrevet, retter slåfejl. Der er mange. Måske er jeg for træt. Det er også ved at være frokosttid. Jeg smører mig to spegepølsemadder, som jeg spiser. Nu skal jeg sikkert på toilettet igen, men det er der ikke noget at gøre ved. Pokkers med det toiletpapir. Måske er der noget andet, jeg kan bruge.

Rapport

I næste måned udsender jeg hæftet ARBEJDET MED ”TIDEN GÅR”. Det kan ligeledes fås på cd-rom og et kassettebånd, hvor jeg læser udvalgte afsnit højt.

I anledning heraf indeholder det næste nummer af BATHOS en artikel, der fylder det meste af nummeret, og som jeg har kaldt PROBLEMER I FORBINDELSE MED UDGIVELSEN AF ”ARBEJDET MED ’TIDEN GÅR’”. Der er også en udførlig rapport fra min svogers fødselsdag.

Det vil sige, hvis jeg kan nå det, eftersom arbejdspresset efterhånden er ved at være for meget for mig. Men det må man vel leve med, når man har så meget på hjerte.

REDAKTØREN

Rapport