Velkommen til bryllupsfest!

 

Velkommen til bryllupsfest!

Kære alle,

Lørdag d. 25. august skal vi giftes (Erwin for sidste og Chresteria for første og sidste gang), og det vil vi gerne fejre.

Derfor holder vi en fest, hvor vi bespiser og beruser både ENW- og Bathos-læsere, brudens familie og venner, sognets nisser, havens kattebestand og andre gæster. Ingen er forpligtet til at komme, men alle er velkomne!

Festen starter kl. 17 og afholdes hos os selv i gymnastiksalen på Tinghøjvej 35, Vinstrup, 8970 Havndal. Klik her for at se kort og kørselsanvisninger.

Selv om det er en bryllupsfest, vil vi gerne understrege, at den ikke følger de almindelige "regler" for sådanne fester. I behøver således hverken have særlig fint tøj på eller sko, der klemmer, komme med gaver eller holde diverse traditioner i hævd. Faktisk er vi helst fri for, at nogen skriver sange, holder taler eller finder på lege. Det er ikke noget bondebryllup! Så bare kom, som I er, og vær med til at fejre dagen.

Til gengæld vil vi af hensyn til madlavningen gerne vide, hvor mange der kommer. Så send os jeres tilmeldinger senest søndag d. 12.8. pr. mail til chresteria@chresteria.dk.

Det er muligt at overnatte, hvis I selv medbringer alt det nødvendige grej (der er plads i vores gymnastiksal). Hvis I ønsker at overnatte, må I meget gerne give besked om dette også.

Af hensyn til eventuelle rygere må vi hellere allerede nu oplyse om, at rygning er forbudt på hele grunden (heldigvis kan man jo bare gå et smut ud på vejen).

Vi glæder os til at se jer!

Mange hilsner fra Erwin & Chresteria