Skønne spildte kræfter

 

Skønne spildte kræfter

Skønt hjemmesiden nu kun fungerer som orientering for dem, der abonnerer på BATHOS, er der åbenbart stadig gang i brevkassen, og jeg har da heller ikke umiddelbart nogen planer om at lukke den – det kunne jo være, der kom en vigtig besked fra nogen, der ikke på anden måde har kunnet få fat i mig. Derimod er den tid for længst forbi, hvor jeg havde stunder til at svare på FANMAIL, hvor smigrende og hyggeligt sådan noget ellers kan være.

Til alle dem, der har takket for forfatterskabet, vil jeg sige selv tak og KEEP UP THE GOOD WORK AS READERS! De mange spørgere vil jeg foreslå at læse en gang til.

Til dem, der foreslår mig at læse og se diverse geniale bøger og film og sender mig sjove klip fra YOUTUBE, må jeg sige, at jeg sgu nok selv ville have opdaget THE MATRIX, hvis jeg havde gidet spilde tid på den. Til dem, der beder om råd: Gør, som I vil – det gør I jo alligevel (se endvidere indlægget i BATHOS #79)!

Først og sidst vil jeg dog sige, at mulighederne for at få svar på en mail, der ikke indeholder et gevaldig konstruktivt forslag, er minimale. Der er jo heller ingen grund til, at I spilder jeres egen tid!

Mange Hilsener

ENW