Golem-pris til Erwin Neutzsky-Wulff

 

Så er det tid til Klub Golems HALLOWEEN-fest, som i år finder sted d. 31. oktober på KULTURMASKINEN, Farvegården 7 - indgang fra Pantheonsgade, 5000 ODENSE C. Dørene åbner kl. 20 og lukker kl. 02, og det koster 50 kr. at komme ind.

Aftenens koncert leveres af århusianske SINGVOGEL, der byder på en musikalsk heksekeddel, kogt op på industriel rock, alternativ punk og en knivspids avantgarde. Til arrangementet uddeles også årets GOLEM-PRIS, der dette år gives til kultforfatteren ERWIN NEUTZSKY-WULFF, der, til lejligheden, vil læse en lille Golem-historie højt, med improviseret soundtrack af SINGVOGEL. Musikerne Martin Hall og Leæther Strip har tidligere modtaget Golem-prisen.

Som altid bydes også på DJs, i denne omgang Ras Bolding, Changeling, Sue She, Grayskull og Fetabolle, der vil byde på en usund omgang goth, synth, industrial, new wave, punk, neofolk og andet godt. Der vil, ligesom sidst, være Dark Hour i baren fra 20 til 21 og fra 01 til 02, hvor I altså kan købe drikkevarer billigere. Husk på, at vi jo har fået større udvalg af drikkevarer.

Vi har også indgået samarbejde med et igangværende fotoprojekt med goth- og emokultur som emne, og fotografer, make-up-artister og modeller fra dette projekt sætter et lille FOTOSTUDIE op til Golem, hvor man kan blive sminket og få taget portrætbilleder, så find halloween-kostumerne frem!

Der vil, modsat de seneste Golem-arrangementer, ikke blive stablet PICNIC på benene inden vi slår dørene op, ganske enkelt fordi vejret er ved at være for koldt til den slags. Til gengæld byder vi på FORFEST hos en af vore arrangører, nemlig Maja Spang-Hanssen, der bor Frederiksgade 19 st. th., 5000 Odense C, ganske tæt på Albanibryggeriet, omkring ti-femten minutters gang fra KULTURMASKINEN. Forfesten begynder kl. 17, hvor der bydes på velkomstdrink, og der vil også være mulighed for at blive Halloween-sminket. Man må godt medbringe alkohol, og omkring 19:45 går alle til Golem. Er man ikke stedkendt i Odense, så kan man komme til KULTURMASKINEN kl. 17, indgang fra Pantheonsgade, hvor en af vore andre arrangører, Paw Bosack, vil følge folk til Majas hjem, så der er ingen undskyldning for ikke at dukke op!

Ligesom sidst sørger vi også for LY OG OVERNATNING til folk, der måtte have brug for det efter Golem er slut. For nærmere info om begge dele, kontakt Paw Bosack på pawrranger@hotmail.com eller Rune Sørensen på 31130118.

Tiderne er som føger:
20:00-21:00: Ras Bolding (darkwave, dunkelfolk, electronica)
21:00-22:00: Sue She (electroclash, synth, industrial)
22:00-23:00: Tagteam Ras Bolding & Grayskull (synth, new wave, gothrock)
23:00-24:00: Golem-pris til Erwin Neutzsky-Wulff; Singvogel (LIVE)
24:00-01:00: Changeling (middelalderrock, neofolk, industrial)
01:00-02:00: Fetabolle (electroclash, new wave, breakcore)

Arrangementet finder altså, som tidligere nævnt, sted på Kulturmaskinen i Odense, Farvegården 7, indgang via Pantheonsgade, ti-femten minutters gang fra banegården. Dørene åbnes kl. 20 og det koster 50 kr. at komme ind.

For de af jer, der er på Facebook er det muligt at tilmelde sig arrangementet på følgende adresse: http://www.facebook.com/event.php?eid=303525645092&ref=ts
Invitér gerne flere med på Facebook, hvor man i øvrigt også kan tilmelde sig vores Klub Golem-profil: http://www.facebook.com/inbox/?ref=mb#/group.php?gid=6286943399

Vi skal som altid gøre opmærksom på, at såfremt man er atten eller derover, så skal man medbringe gyldig ID - der vil blive spurgt efter det ved døren, da det er lovpligtigt. Vi må ikke sælge alkohol til folk, der er under atten, så husk ID, hvis du er atten eller derover. Vi skal også pointere, at det er ikke meningen, at man skal sidde og hænge og drikke øl på ude foran Kulturmaskinen. Ej heller må man tage øl i flaske fra Kulturmaskinen med ud. Ydermere er ophold på gangarealet ikke tilladt, for her skal være fri adgang til brandudgange. Sådan er reglerne. Og så må det ellers være nok med formaningerne.

Mød talstærkt op d. 31. oktober!

RAS BOLDING