Skip to content

Velkommen

Alle potentielt skadelige produkter bør markedsføres med en advarsel. Derfor valgte jeg også en artikel som den første på denne blog, der med garanti vil få alle kryptofascister til at løbe skrigende bort.

Her sidder vi så. Begge to.

I år ville jeg have haft tiårs jubilæum på Fascesbook. Ikke fordi jeg er specielt interesseret i kattevideoer, men fordi det var en nem metode til at gøre mine læsere bekendte med nyudgivelser.

Det blev så også til lidt underholdning, blandt andet i form af politiske kommentarer. Det gav mig et par tusind ”followers” og gjorde mig ifølge en brugerundersøgelse til ”en af de fem mest læste skribenter på Facebook”.

Og det går jo ikke. Den slags bør være forbeholdt de kapitalejede medier, der ved, hvad der gavner kapitalinteresserne.

Jeg troede sådan set, at de sidste gamle nazister var døde – for at give plads for de nye – men det er åbenbart ikke tilfældet. Jeg lavede grin med et af deres julekort fra trediverne, og det skulle jeg ikke have gjort.

Jeg fik en måneds karantæne. Det er nu seks uger siden.

Det betyder, at jeg ikke kan logge ind, hvad jeg kun kan klage over ved at logge ind. Hvad kunne Kafka ikke have fået ud af det!

Er der stadig steder på Nettet, hvor man respekterer ytringsfriheden? Politiken gør i dag opmærksom på en, PARLER (hvad der jo lugter lidt af den parlamentarisme, Hitler advarede imod!)

Overskriften er: NYT UCENSURERET FORUM. Just kidding!

Den er HER ER HØJREFLØJENS NYE YNDLINGSAPP! Det er ikke ytringsfriheden, det drejer sig om, men hvad den bliver brugt til.

Længere nede på siden kan man læse om religiøse fanatikere, der protesterer imod systematisk statsautoriseret blasfemi. Ligesom den der udemokratiske virus, der ruinerer minkavlerne og gør en ende på et helt livs dyremishandling – hvad skal de rige kællinger nu tage på?

Hvad er så ”højrefløjen”? I trediverne havde nazisterne to hovedfjender: De konservative og kommunisterne – som der står i Horst Wessel-sangen: die Rotfront und die Reaktion.

I dag har de kun en. Donald Trump har samlet den faldne røde fane op – proletariatets diktatur – men det skal man ikke sige højt i McCarthys fædreland.

Selv de konservative, Republikanerne, er blevet nervøse. Hvad er det så, denne Republikanske højrefløj vil (i modsætning til de højreekstremistiske Demokrater)?

De vil bevare republikken med alle dens borgerlige rettigheder, ytringsfrihed, religionsfrihed, retten til at bære våben, og hvad der ellers er garanteret af konstitutionen, et retssamfund i stedet for en folkedomstol, der intet har med folket at gøre, men kun med mediegiganternes kapitalistiske propaganda. Og så er de racister og sexister, der ser sorte og kvinder som medborgere med de samme rettigheder og behov for mad på bordet og tag over hovedet, og ikke stemmekvæg og ofre som alibier for censur og dødspatruljer, der skal skræmme befolkningen til at lade sig udbytte af en hvid overklasse (med en sort maskot eller to).

Demokraternes mål og midler er, hvad de altid har været: White Supremacy og Ku Klux Klan. De er lige så venstreorienterede, som nationalsocialisterne var socialister.

Og efter deres Machtergreifung er der kun die Grosse Lüge, som kun retarderede og mennesker blottet for al anstændighed kan lade stå uimodsagt. Wer schweigt, wird schuldig!

Men bare rolig! Politiken skal nok grave nogle citater frem, der rent faktisk er racistiske og med al tydelighed viser nødvendigheden af at ”tage kampen op mod racisme, diskrimination og misinformation”.

Et totalt udgangsforbud ville sikkert også nedsætte antallet af trafikulykker. I sidste måned tordnede Politiken imod racismen i Danmark.

Alle var enige. I denne er det sexismen.

Alle er enige. Sådan burde det altid være, når man kæmper for en sag!

Published inUncategorized

One Comment

 1. Erik Heidemann Andersen Erik Heidemann Andersen

  Velkommen tilbage til den virkelige verden Erwin (du ved – den virtuelle, den der hvor man manifesterer sig på en skærm).

  Jeg har lavet en lille reklame på FB for din nye blog, den er godt nok på mere end halvanden linje, men mon ikke den bliver forstået alligevel:

  ”Erwin Neutzsky-Wulff har oprettet en blog, hvor hans politiske grynt vil være til skue i tiden fremover.

  Få spanket din mediebestemte politiske overbevisning.

  Få trukket den fascistisk betændte tand ud (eller få fjernet det nazistiske pus med en rodbehandling).

  Er du træt af at være desorienteret i stedet for orienteret.

  Er du træt af at slæbe rundt på andres meninger.

  Læs Erwin Neutzsky-Wulffs blog på:

  http://enw.dk/”

  ”Husk at få sat https (HyperText Transfer Protocol Secure) certifikat op. Det er sammen med din SEO (Search Engine Optimation) med til at påvirke din rating på Google”
  (Kommentar på din FB fra Daniel Stege Lindsjø)

  Mvh. Erik Heidemann Andersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *