Skip to content

JANUAR 1933 – JANUAR 2021

Alle helte er tragiske helte – for ikke at sige tragikomiske. Det er en skæbne, selv ikke en amerikansk præsident kan undgå, hvis han sætter sig op imod kapitalinteresserne.

I kampen er løvens pels grånet – inklusive gulerodstoppen. Men den kæmper til det sidste.

Sidst har Trump fyret sin forsvarsminister, Matt Esper. Hans efterfølger, Christopher Miller, har bebudet yderligere tilbagetrækninger af amerikanske tropper med ordene: ”We are not a people of perpetual war.

It is the antithesis of everything for which we stand and for which our ancestors fought. All wars must end.”

Det vil næppe gøre det store indtryk på Joe Biden, der som bekendt er en svoren fjende af Konstitutionen, the Bill of Rights og alt andet ”for which our ancestors fought” – hvilket næppe kan undre fra et parti, der skamroste Mussolini og Hitler. Man advarer selvsagt imod dette sidste udslag af Trumps ”dangerous behavior”, men man er ikke virkelig bekymret.

Det militært-industrielle kompleks er back in business, og denne gang kommer det ikke blot til at levere droner til Obamas snigmord! Donald Trumps vigtigste fredsindsats var dog ikke demonteringen af den amerikanske imperialisme.

Det var afvæbningen af NATO. Allerede i 1945 var man helt på det rene med, at et forenet Tyskland ville betyde en ny verdenskrig.

Nu har vi så fået et forenet Europa. Man skal da heller ikke tro, at europæerne har glemt deres nederlag i 1945.

Med Bidens tiltrædelse vil de få al den støtte, de behøver. Dermed står verden i dag i den farligste situation siden nazisternes Machtergreifung i 1933.

President-elect Joe Biden smiles as he speaks Tuesday, Nov. 10, 2020, at The Queen theater in Wilmington, Del. (AP Photo/Carolyn Kaster)

Det er et krigsspil, hvori Ukraine spiller en central rolle, og som man vil finde detaljeret i AF CHRISTIAN BIRCHS EFTERLADTE PAPIRER, der blandt andet viser, hvordan militæret kan hægte politikerne af i den tilstand, der hersker efter en false flag operation, og muliggøre den tredje verdenskrig, man er så sikre på at vinde med en ”begrænset” brug af atomvåben. Everyone under the age of seventy is in big trouble!

Nu bliver det blot spændende at se, om de nazistiske medier omtaler bogen. Gad vidst, hvorfor de ikke brød sig om Trump?

Published inUncategorized

One Comment

  1. Jonas Meyer Petersen Jonas Meyer Petersen

    Synes godt om

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *