Skip to content

Have a nice life!

Hvad gør man, når Donald Trumps advokat Rudy Giuliani fremlægger overvældende beviser på valgsvindel? Bringer fotos af ham med lukkede øjne midt i et blink.

Og hvad er så historien? At han svedte hårfarve.

Ud over, at han er sindssyg og fuld af løgn. CNN har da også gendrevet alle hans påstande med argumenter som: This is misleading.

This is false. There is nothing wrong with these ballots.

None of this is true. Deny, deny, deny.

Som Humpty-Dumpty siger til Alice, da hun anfægter hans logik: ”The question is, which is to be master. That’s all.”

På et tidspunkt vil han nok have a great fall, og alle hans medløbere vil ikke være i stand til at put him together again, men til den tid hadede vi alle sammen Hitler. I øvrigt har Alice udtalt, at han ligner et æg, hvilket er hate speech.

Det virkelige argument er naturligvis demokraternes trussel om en fyreseddel til dem, der ”har gjort det muligt for Trump at begå sine forbrydelser”. Det bliver nok svært at afskedige tres millioner mennesker, men hvordan kan jeg vide, at det ikke er mig?

Efter nazisternes Machtergreifung stod man ret pludseligt over for et enigt folk, hvad verdenspressen da heller ikke var sen til at konstatere. Opgøret med november-forbryderne, der havde frelst Tyskland fra en ødelæggende krig, var trods alt umiddelbart forestående.

I det mindste er det da lykkedes Politiken at bevise en ting: Journalistikken er virkelig den laveste profession – selv den mest desperate narkoluder ville ikke kunne synke så dybt. De eneste, der er værre, er de feje svin, der holder kæft.

Og så er Politiken ellers bekymret for USA’s demokratis fremtid. Det behøver man såmænd ikke at være, det var avisen selv med til at afskaffe den 3. november.

Orwell siger det måske bedst: “There will be no curiosity, no enjoyment of the process of life. All competing pleasures will be destroyed.

But always – do not forget this, Winston – always there will be the intoxication of power, constantly increasing and constantly growing subtler. Always, at every moment, there will be the thrill of victory, the sensation of trampling on an enemy who is helpless.

If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face – forever.” Have a nice life!

Published inUncategorized

6 Comments

 1. Jonas Meyer Petersen Jonas Meyer Petersen

  Det her, er der bare ikke andre, der skriver herhjemme! Måske er folk ikke feje – måske kan de slet ikke tænke tanken.

 2. Jesper F Jesper F

  Tak for din blog, som jeg læser og følger. Det er et meget bedre format end dine indlæg på Facebook. Please keep it up!

  Er det blandt andet dette, der er tilfældet med valgsvindlen: https://www.youtube.com/watch?v=T-lZJ6b31BM&ab_channel=IllinoisChannelTV ?

  Er der i så fald en chance for, at de gennem retssystemet kommer igennem med budskabet om valgsvindel og får gjort op med det?

 3. Rene Jensen Rene Jensen

  Hele pressemødet her: https://www.youtube.com/watch?v=T8LiGZhK-bg
  Jenna Ellis havde regnet ud, hvad overskrifterne ville være næste dag (54:56).

  Informationerne omkring Smartmatic og Sequoia kunne se ud til at stamme fra denne rapport (fra 2008): https://www.nist.gov/system/files/documents/itl/vote/SequoiaSmartmaticReport61208.pdf
  Dominion kan jeg ikke finde noget på, og man bliver træt at af glo deres instruktionsvideoer.

  En af de afviste sager (andre plaintiffs end Rudy, Sidney) her: https://www.greatlakesjc.org/wp-content/uploads/Index-of-Exhibits-Application-for-Leave-to-Appeal-COA-Costantino.pdf
  Indeholder bl.a. vidnesudsagn fra nogle af de personer, Rudy Giuliani omtaler (f.eks. s 53-54 om covid-afstandsproblemer og antal i rummet).

  En høring fra Rudy etc. i Pensylvania-sagen: https://www.youtube.com/watch?v=c_-Rvu8jTjk if one is so inclined.

 4. Matthæus Daimon Matthæus Daimon

  Jeg læser fortsat med glæde alle indlæg her på siden – de eneste sætninger, jeg kan finde på Nettet, der ikke er det rene vrøvl.

 5. Rasmus Gullaksen Rasmus Gullaksen

  Det er skønt at se, at du fortsat holder flaget rejst. Jeg har savnet dine vise ord på FB.

 6. Søren Søren

  Tak for endnu et godt indlæg 🙏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *