Skip to content

Heil Biden!

Mark Zuckerberg poured cash into an ecosystem that caused widespread fraud in the 2020 presidential contest. Zuckerberg used $500 million of dark money to unlawfully tip the scales in battleground states that Democrat Joe Biden won by narrow margins.

A billionaire, Mark Zuckerberg, was allowed in the counting room because he funded it, and the American people were kicked out. He paid for election judges, purchased drop boxes, contrary to state laws.

Zuckerberg’s money purchased machines – Dominion and otherwise – and Zuckerberg’s funding was contributed to Secretaries of State. This injection of hundreds of millions of dollars into the election by Zuckerberg and others violated state election laws and resulted in an unequal distribution of funding that deprived voters of both due process and equal protection.

Zuckerberg er naturligvis ejer af Facebook og blot en af de milliardærer, hvis kontrol med medierne er total. Hvis en journalist blot en eneste gang afviger fra den kapitalistiske propaganda, er han sikker på Berufsverbot – sikkert nok komplimenterede han en kvinde, tiltalte en transvestit hr. eller spiste en eskimo-is i 1970.

Panikken startede, da USA i 2016 fik en demokratisk valgt præsident. Det vil aldrig ske igen – fra nu af vælger storkapitalen præsidenterne.

Al fri forskning vil fra nu af være forbudt. Bøger vil blive brændt, og historiske mindesmærker fjernet.

Censuren vil være uigennemtrængelig. Stormtropper vil fortsat drage hærgende gennem gaderne og holde befolkningen i et greb af frygt.

Journalistikken er som bekendt den laveste af alle professioner, danskerne det dummeste folk i verden, der tror på, hvad de læser i en påfaldende enig presse, og fascisternes mest trofaste støtter de feje svin, der holder kæft. Der bliver ingen antinazistiske demonstrationer.

https://politiken.dk/viden/Viden/art8029259/Youtube-fjerner-videoer-med-p%C3%A5st%C3%A5et-valgsvindel-i-USA

Published inUncategorized

4 Comments

 1. Søren Henriksen Søren Henriksen

  Jeg er ligeglad med hvordan de kom af med populisten, fachisten og antidemokraten Donald Trump. Havde de lekvideret ham var det OK for mig. Han var farlig for USA og døssenfarlig for verden. At der ikke er rigtigt demokrati i USA har vi jo alle vidst. Det er ikke nt. Men kalde Joe Biden for “Nazist” er helt ude af proportioner. Han er midtsøgende let liberal. Men Naist det er han ikke.

  • Vebjørn Karoliussen Vebjørn Karoliussen

   “Any R now promoting rejection of an election or calling to not to follow the will of voters or making baseless allegations of fraud should never serve in office, join a corporate board, find a faculty position or be accepted into ‘polite’ society. We have a list.”

   Jennifer Rubin, The Washington Post

   “When this nightmare is over, we need a Truth and Reconciliation Commission. It would erase Trump’s lies, comfort those who have been harmed by his hatefulness, and name every official, politician, executive, and media mogul whose greed and cowardice enabled this catastrophe.”

   Robert Reich, former Labor Secretary

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *