Skip to content

3. november

Hvad der formodentlig vil ske i nat, kan vel egentlig kun sammenlignes med Hitlers udnævnelse til rigskansler i 1933. At det amerikanske folk ønsker fred og velstand i stedet for krig og terror, vil næppe komme til at betyde noget.

Demokraterne har, som deres kandidat på et tidspunkt pralede med, ”put together the most extensive voter fraud organization in the history of American politics”. Og selv om majoriteten af stemmer på Donald Trump er så overvældende, at den organiserede valgsvindel ikke vil være i stand til at eliminere den, har Demokraterne gjort ganske klart, at de ikke vil acceptere en republikansk valgsejr, men i dette tilfælde vil iværksætte et militærkup.

At loyalister ligesom under den Spanske Borgerkrig vil gribe til våben mod fascisterne, virker ikke sandsynligt. Og hvis det sker, vil Rusland så også denne gang ile dem til hjælp?

De danske nazister er da heller ikke nervøse. I denne situation er det ikke svært at forudsige en fremtid med krig og diktatur.

I dag er jeg glad for at være fyldt halvfjerds. Derimod har jeg svært ved at have ondt af de snorksovende danskere, hvis børn vil dø på slagmarken.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *